Anđela Đuričić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Anđela Đuričić progovorila je o svim detaljima pomirenja sa produkcijom "Zadruge" i čelnicima "Pinka", 

- Ti naslovi se pojavljuju već duže vreme, pa se smire strasti. Sve zavisi od izjave koje dajem. Nema ništa ni od Elite, ni Zadruge 7 i 8. Završila sam što se tiče rijalitija. Neću reči nikad, ali u narednom periodu sebe ne vidim u tome uopšte. Namestila mi se dobra ponuda, zbog toga sam ušla u Zadrugu 6, iako sam rekla da više nikad neću. Novac je bio u pitanju. Na kraju sam izašla bez novca. Mnoge svoje greške sam krivila druge, svi su bili krivi sem mene. Spustila sam se na zemlju i shvatila sam da ne mogu da krivim druge. Što se tiče kazne, sve je u najboljem redu, to je rešeno i mnogo mi je drago zbog toga. Diskvalifikacija me je spasila sve te pompe i pažnje koja sledi posle finala, kako mene, tako i moju porodicu.

Anđela Đuričić

TV Pink/Printscreen

 

Anđela je otkrila da je donela odluku da se povuče iz medija i da ne planira više da se bavi voditeljstvom.

- Došlo je do obostrane komunikacije spontano. Oko Nove godine smo razmenili par poruka. Moje pomirenje nije bilo sada kada sam se ja pojavila na Pinku. U periodu otkaza na onoj drugoj televiziji ja sam već bila okej sa ljudima sa Pinka. Nikada nije bilo priča o rijalitiju, ni ulasku u Elitu, zaista. Stavljam tačku na sve to, ovo je moj poslednji intervju, povlačim se iz medija. Konačno sam našla svoj mir i neću da mi se to kvari. Ne ispunjava me tolika medijska ispraćenost.

Đuričićeva smatra da voditeljstvo nije za nju i da za ovu profesiju treba imati škole i dosta iskustva, te je zbog toga donela odluku da se posveti nekim drugim stvarima.

Anđela Đuričić

Foto: ATA Images

 

- Nisam bila zadovoljna nekim stvarima. Nisam imala slobodu, bila sam manje na društvenim mrežama, zakinuta sam za neke stvari, koje ne bih ni koristila, ali eto kada ti brane, ti baš tad hoćeš. Nije mi se dopadala ta konstanta promena ljudi koji odlaze, rade, dolaze. Dala sam otkaz i pre nego što je Ana Ćurčič došla u tim. Bila sam mesecima u Crnoj Gori, odmarala. Čim je ona došla ja sam shvatila da je onaj moj prvi otkaz, zapravo bio dobra odluka. Ja se nisam pronašla u voditeljstvu, lepo mi je išlo, ali nisam to ja. Super je to posao, jako je težak i zahtevan, ali mislim da danas ima previše voditelja posle rijalitija. To je ozbiljan posao, treba imati škole i iskustva - rekla je za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading