Aleksandra Nikolić
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Anđela Đuričić odlučila je da se povuče iz medija i da započne novu fazu svog života van javne scene.

Osim toga, Anđela je otkrila detalje o porođaju svoje drugarice, Aleksandre Nikolić.

Naime, ona je sa oduševljenjem opisala svoje emocije kada je prvi put videla malu Leonu, kao i sve izazove kroz koje je pobednica "Zadruge 6" prošla tokom porođaja.

Aleksandra Nikolić

Instagram

 

- Aleksandra i Filip su postali roditelji, ovom prilikom im čestitam. Ovo im je najbolja životna uloga svakako. Preslatka je, iako su oni već stavili fotku, ja sam je videla uživo malu Leonu. Preslatka je mala krofnica. Ista je Filip, posle ovog intervjua idem kod nje u bolnicu. Odužilo se, trajalo je baš dugo porođaj. Čule smo se u pet ujutru, tada je krenula u salu. Htela je prirodnim putem, ali je na kraju ipak moralo carskim rezom, jer je porođaj trajao 9 sati ukupno. Mala Leona i ona su u najboljem stanju, zdrave. Pre porođaja je bila jako nervozna, sad je već smirila strasti jer je kao svaka novopečena majka brinula hoće li sve biti kako treba - otkrila je Đuričićeva u razgovoru za Blic i morala da prizna da je Filip Car delio nervozu sa Aleksandrom:

- Filip je bio nervozan kao da su oboje trudni. Mnogo je bio zabrinut, došao je. Uz nju je. Svi se pitaju hoće li beba biti mirna noću jer je sam taj porođaj kasnio. Svakako sve su to slatke muke.

Anđela Đuričić

Foto: ATA Images

 

Sudeći po Anđelinim rečima, Slovenka Lunis, Aleksandrina majka je spustila loptu kada je u pitanju odnos sa Filipom i bila uz njih troje sve vreme.

- Znaš kako, svi u porodici imaju takve probleme. Sve se to rešilo, beba je došla, mala Leona je rešila sve njihove probleme, to je iza njih - bila je iskrena Anđela za Blic

Aleksandrin porođaj trajao devet sati

- Beba je divna i zdrava što je najvažnije. Zahvalna sam Bogu na njoj i tome što je sve prošlo kako treba. Ovo je najlepši osećaj koji žena može da doživi. Rana od carskog boli, ali će i to biti kako treba kroz nekoliko dana. Trenutno sam umorna, pokušavam da odmorim i ne mogu da pričam, pa se čujemo kada se oporavim. Hvala svima na divnim željama - rekla je Nikolićeva za Alo!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading