"ONA VOLI PRLJAVA STOPALA I PR*EŽ" Bivši zadrugar žestoko isprozivao Anđelu, pa priznao šta je Zvezdan radio u rijalitiju, zgrozićete se kad čujete ovo!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija ''Zadruga'' Saša Petković, poznatiji kao Sale Luks bio je gost emisije ''Pitam za druga'' kod Ane Radulović i Stefana Kandića Kendija.

Tom prilikom, Sale Luks je prokomentarisao ponašanje Zvezdana Slavnića u rijalitiju, ali i njegovu ljubavnu vezu s Anđelom Đuričić, a njenim likom i delom se posebno pozabavio.

- Poznajem Anđelu, a i Zvezdana, odrasli smo zajedno! Mislim da Zvezdan igra igru, Ana je zaljubljena u njega. Anđela je klinka koja se zaljubila i počela sebe toliko da ponižava... Domski fazon. Zvezdan je navikao da se kupa maramicama. Sve su to zatvorske fore. Koledž je malo ozbiljniji. Dečko juri kadar, penje se gore negde, pa posle ne može da siđe. Radi sve za rijaliti... Samo mu još fali da proguta kašiku - rekao je Sale Luks i dodao:

- Anđela je znala da bude baš bezobrazna i prgava. Ona meni kaže ''zatvorski pacove''. Vređala me je. Znam šta je bilo između Mateje i nje, ali neću da pričam. Zna ona te izraze, bila je sigurno s nekim iz tog sveta. Nije na guglu naučila. Još sam na bazenu pimetio kako se guzi, prsi... Dosta je bila pokrivena, imala je momente kad pukne pa proganja Mateju. Ona ne može protiv tog ludila, jače je od nje. Ne da se ponizila, nego se ukanalila. Ona je bolesni psihopata. Zaljubila se, ali ne moćeš onako da se ponašaš. Ona voli i ljubi prljava stopala, pa onaj prd*ž... Zvezdan je počeo da se čudi. Drčna je bila, ismevaju se na konto nje. Mislim ona mu kao peva, nije Zvezdan baš od juče. Ona kaže pozdrav za Moku i Slavicu i nastavi da ga hvata... - poručio je bivši zadrugar.

ŠOK OTKRIĆE Petrući priznao šta za Anu znači lutka sa kojom spava, usko povezana sa Zvezdanom, zadrugari zgroženi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading