ŠOK ZA ŠOKOM Anđela Đuričić pokušala da se ubije, porodica u šoku!
Foto: Printscreen

Kako tvrdi bliska prijateljica Anđele Đuričić za "Skandal", aktuelna učesnica rijaliti programa "Zadruga" pokušala je da oduzme sebi život pre nekoliko godina zbog tadašnjeg dečka. Međutim, ona sumnja da bi Anđela to isto mogla da uradi ako je i Zvezdan Slavnić ostavi.

- U jednog momka je toliko bila zaljubljena da se nije viđala sa svojim prijateljima. Non-stop su bili zajedno, a on je bio nekoliko godina stariji od nje. Jednom prilikom ga je uhvatila u prevari i tada je pokušala da se ubije - rekla je njena drugarica i otkrila jezive detalje.

- Pozvala me je i zamolila da odem sa njom na piće. Izašle smo, a ona se jako napila, cepala je žestinu bez prestanka. Oko jedanaest sati uveče me je odvezla do stana, a nekoliko sati nakon toga me je pozvala njena majka i rekla mi da je Anđela u bolnici, te da se namerno zakucala automobilom u jednu zgradu - rekla je i dodala:

Kako je kasnije ispričala, to je sve uradila zbog dečka koji ju je prevario. Plašim se da bi i sada mogla sebi nešto da uradi ako je Zvezdan ostavi - rekla je njena prijateljica za "Skandal".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading