Bojana Pavlović
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Sestra kontroverzne učesnice Elite, Bojane Pavlović,prokomentarisala je ponovno pomirenje njene sestre sa Anđelom Šparavalo, pa se dotakla i njene majke, kao i devojke koja je čeka napolju.

Svetlana se odmah dotakla ljubavne veze sa Anđelom Šparavalo i istakla da ne podržava taj odnos.

Bojana Pavlović

Foto: Instagram

 

- Moram da ti kažem što se tiče njihove veze, da delim mišljenje sa većinom. Malo su se zaigrale rijalitija. Mislim da joj ne treba sada to da se vuče po sudovima sa Anđelinom porodicom, već da na lep način što bi se reklo dokaže svoju nevinost - rekla je Svetlana pa je dodala:

- Anđela je mlada devojka kojoj je prijalo to nešto novo, i to kako se Bojana ponaša prema njoj, ali mi se ne sviđa njeno ponašanje. Ona omalovažava i svoje roditelje ali i moju sestru sa kojom je prošla mnogo toga.

Bojana se nakon toga obratila Anđelinoj majci:

Bojana i Anđela

Foto: TvPink

 

- Ona da ima imalo obraza ne bi se bavila našom majkom, već bi se posvetila svojoj ćerki. Moram da demantujem, tolerantna sam zbog svega što preživljavaju sa ćerkom, ali da iznosi laži o Bojani da je maltretirala devojke i da je alkoholičarka, to su laži. Ja znam sve Bojanine devojke o kojima je vodila računa kao da su kraljice. Bojana samo treba da odabere pravi izbor - govorila je Svetlana pa se osvrnula na Bojaninu devojku koja je čeka napolju:

- Iskreno, ja znam ko je Bojanina devojka. Iskreno meni se ta devojka ne sviđa, čim je tražila da bira između nas i nje - rekla je Svetlana za "Pink".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading