POKUŠALA DA SE OPRAVDA Zola ubeđen da Aleks radi sve iz inata jer je umešala Anitu u njegovu vezu sa Miljanom
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić najavila je sledeći prilog u kojem su Filip Car i Lazar Čolić Zola pričali o Miljani Kulić i kako Aleksandra Nikolić spletkari kako bi se osvetila Caru.

- Ja sam Aniti rekla da ne bi bila situacija kao što je bila lomljavina šminke i onaj haos i da je bolje da kaže i da joj Miljana ništa neće uraditi ako je bilo tako. Mislim da Anita ne gleda u Zolu, ja znam da je opčinjena Matorom i to mi priča, jedino ako me ne laže - govorila je Aleks.

POKUŠALA DA SE OPRAVDA Zola ubeđen da Aleks radi sve iz inata jer je umešala Anitu u njegovu vezu sa Miljanom

undefined

 

- Misliš da ne radi ništa zbog rijalitija i da sve radi iskreno? - pitala je Ivana Šopić.

- Što se tiče Anite ja znam da je ona umela da mulja i da petlja, pa je sa Zolom uradila to u inat Marku i kasnije priznala. Mene lično nikad nije slagala i ja to tvrdim. Rekla sam joj samo da pozove Miljanu i da joj kaže šta je bilo. Nemam potrebu da se svetim Miljani i Filipu preko Zole, kao što se dokazalo da se Zola indirektno obratio Aniti preko Ane Spasojević - nastavila je Nikolićeva.

- Ja sam sa Anom Spasojević jako dobar, priča mi sve tajne i znam koliko joj Bilal znači i zbog toga sam je pitao o čemu se radi. Ja sam očekivala da će Aleks kao moja drugarica meni da priđe - rekao je Zola.

POKUŠALA DA SE OPRAVDA Zola ubeđen da Aleks radi sve iz inata jer je umešala Anitu u njegovu vezu sa Miljanom

undefined

 

- Ti meni nisu prišao posle raskida i potvrđivao si njegove laži da nije gledala Maju. Da li sam zaslužila da nije gledao Maju, a ja sam videla da je gledao? Miljana je opet došla i rekla mi istinu, iako me je napoljuvala - pričala je Aleks.

- Znači meni se svetiš? Ja ti se kunem u majku Bosu da kad si rekla da je pogledao da tad nije pogledao i stojim iza toga. Nisam ti ja kriv što tebi nije išlo kako treba i što praviš kako treba. Zašto se igraš sa mnom kad ja sa tobom nikad nisam? - nastavio je Čolić.

- Nisam se igrala sa tobom - rekla je Nikolićeva.

RAZOČARANA U ZOLU Miljana videla da je gledao u kameru dok joj je čitao čestitku, pa rekla da sve radi smišljeno

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading