ALEKSANDRA ZAURLALA NA FILIPA I IZREŠETALA GA UVREDAMA Umalo je doveo do nervnog sloma, zbog njenog priznanja ukućani zanemeli!
Foto: Alo/Printscreen

U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje koje je bilo namenjeno za Bojana Simića.

- Kakav si dupljak, blatiš Aleksandru Nikolić kod Filipa Cara, pa joj se šlihtaš i oblećeš celu žurku oko nje, fuj - glasilo je pitanje.

- To nije istina. Ja se više iznerviram kad se posvađaju nego oni - rekao je Boki.

ALEKSANDRA ZAURLALA NA FILIPA I IZREŠETALA GA UVREDAMA Umalo je doveo do nervnog sloma, zbog njenog priznanja ukućani zanemeli!

Printscreen

 

- Ništa me ne čudi, ovaj čovek je manipulator. Ako je istina, jako je ružno. Filip meni od septembra pakuje priču, a Marko hoće sebi da produži opstanak preko mene. Ti ideš i pokušavaš da saznaš o čemu se radi, ali ne možete mi ništa - dodala je Aleks, na šta je cela kuća na trenutak zanemela.

- Meni je odavno Milica rekla, a Marko ćuti, kao što ćuti o svima. Ja njoj nisam prebacivao. Ja nisam srećan sa njom - rekao je Car.

- Nisam ni ja srećna sa tobom - rekla je Aleks

EVO ZAŠTO DANAS SVI BRUJE O MENSURU AJDARPAŠIĆU Njegovo poslednje izdanje ostavilo sve u neverici, ovakvo nešto niko nije očekivao! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading