SKANDALOZNO PONAŠANJE UČESNICE ELITE! Džordzi izgovorila stravične reči na račun Aleksandrine ćerke, gledaoci zgroženi (VIDEO) 00:50 Vip 0
MAJKA ALEKSANDRE SE VRAĆA U ELITU?! Van sebe nakon što je Milovan tvrdio da je Nikolićeva tukla svoju ćerku! 00:05 Vip 0
"TUKLA SI DETE, IMALO JE OGREBOTINE OD TEBE" Milovan se ne zaustavlja, Aleksandru doveo do ludila, pa se popela na sto 21:40 Vip 0
"STAO JE KOD STUBA I POKAZIVAO MI ONU STVAR" Aleksandra otkrila šokantne Terzine radnje, evo šta je radio misleći da ga kamere ne snimaju! 01:10 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST UČESNICE ELITE! Otkrila sve mračne tajne iz prošlosti: "Majka je otvorila javnu kuću kada sam imala 16 godina, a ja završila kao striptizeta..." 18:45 Vip 0
MAJA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Aleksandra ostala kod Filipa u Crikvenici, pa pokazala svima kako uživa pored njega! (FOTO) 19:45 Vip 0
ZAVIRITE NA ROĐENDAN LEONE CAR! Filip i Aleksandra na okupu u Crikvenici, nisu štedeli ni dinar na svoju mezimicu (FOTO) 09:20 Vip 0
POMIRENJE ALEKSANDRE I FILIPA! Maja nije mogla ni u snu da nasluti, Car potvrdio srećne vesti, sledi veliko slavlje! 23:50 Vip 0
HAOS MAJE I FILIPA U NJEGOVOM DOMU! Marinkovićeva mu napravila skandal zbog jedne stvari, sve isplivalo javno! 22:00 Vip 0
"OSTAVIO SI DETE, ZAŠTO AKO MU MISLIŠ DOBRO?" Napadnut brutalno Filip Car: "Šta si joj poslednje kupio?" 19:40 Vip 0
"MOGLA SI GA UBITI" Aleksandra Nikolić ne može više da ćuti o Filipu Caru, u sve se umešao i Vladimir Tomović, nastao skandal! 21:20 Vip 0
ALEKS NIKOLIĆ OTKRILA KOJE VEROISPOVESTI ĆE BITI CAREVA I NJENA ĆERKA Donela odluku koja je mnoge iznenadila 17:15 Vip 0
ALEKSANDRA NIKOLIĆ MORA HITNO NA OPERACIJU! Momentalno se oglasila u prenosu uživo i saopštila vesti! 23:59 Vip 0
"IZREKLA JE NAJMORBIDNIJE NEISTINE" Majka Milovana Minića van sebe zbog reči Aleksandrine majke, ne može da dođe sebi: Pokušava sada da se izvuče... 23:40 Vip 0
DŽUMBUS U ELITI! Obezbeđenje trči na sve strane zbog majke Aleksandre Nikolić, napravila haos epskih razmera (VIDEO) 16:59 Vip 0
"SILOVAO JU JE I UBIJAO OD BATINA NA MOJE OČI" Potresna ispovest pobednice Zadruge: "Oca sam htela da ubijem makazama" 12:15 Vip 0
ALEKSANDRA NIKOLIĆ NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O FILIPU CARU! Otkrila kakav je zapravo otac i da li uopšte viđa ćerku! 17:30 Vip 0
TVRDE DA JE OVO JAVNA KUĆA MAJKE ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Komšije razvezale jezik o Milosavi Pravilović 21:42 Vip 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEMA VIŠE BESPARICE Rođeni u ova 4 horoskopska znaka će dobiti brdo novca, konačno i njima da krene 22:04