BIVŠA ŽENA GA OJADILA DO KOŽE! Milovan Minić otkrio šokantne detalje: "Skinula mi je 7.500 evra s računa, imam dokaze" 00:00 Vip 0
OSVANULE EKSPLICITNE FOTKE ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Bivši muž je potpuno uništio, njena intima kruži mrežama! 23:40 Vip 0
ZABRANIO JOJ DA VIĐA DETE Aleksandra Nikolić očajna: "Dete želi da bude sa mnom, uplašio ju je pričama..." 22:40 Vip 0
"DRŽAO JE ŽENI POŠTOLJ NA GLAVI" Učesnica rijalitija otkrila jezive detalje o bivšem mužu, nije mogla više izdrži! 23:20 Vip 0
"KRENUO JE NOŽEM NA MENE" Aleksandru Nikolić napao bivši muž, otkrila stravične detalje: "Spasila sam ga..." 22:00 Vip 0
"DOBILA SAM ZABRANU PRILASKA, NE SMEM DA VIĐAM DETE" Bivša zadrugarka završila u policiji: "Ćerki truje mozak, govori joj jezive stvari" 09:40 Vip 0
"ALEKS I ANELI SU ZAJEDNO RADILE KOD ALBANACA" Asmin izrekao šok optužbe: "Rekla je da će se vratiti sa 30.000 evra" 14:40 Vip 0
RETKO KAD SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI! Ovo je sestra Aleksandre Nikolić koja joj pomaže u odgajanju male Leone 19:40 Vip 1
ALEKSANDRA NIKOLIĆ ULAZI U RIJALITI? Prekršila ugovor sa Željkom Mitrovićem, od Elite odustala u poslednjem trenutku, a spremna je na ovo! 16:50 Vip 0
"POPIO JE ZABRANU PRILASKA" Bivša žena Milovana Minića podnela krivičnu prijavu protiv njega, Aleksandra otkrila stravične detalje: "Uroš se juče zaleteo..." 23:50 Vip 0
"ALEKS I ANITA NE ZNAJU HIMNU SRBIJE" Bora bez milosti udario na pobednice rijalitija: "Ne znaju sa kim se graniči naša zemlja" 23:40 Vip 0
OGLASIO SE FILIP CAR NAKON ŠTO JE ALEKSANDRA ODUSTALA OD ELITE 9 Progovorio i o ulasku u rijaliti! 21:28 Vip 0
"KOMPLIKOVANA JE SITUACIJA" Milosava otkrila u kakvim je odnosima sa ćerkom Aleksandrom, evo šta joj je poručila pred ulazak 03:55 Vip 0
RASKRINKANO ZAŠTO ALEKSANDRA NIJE UŠLA U ELITU! Odbila pola miliona evra, raskinula veridbu, ovo su svi šokantni detalji 23:45 Vip 0
POTPISALA UGOVOR, A ONDA ODUSTALA U POSLEDNJEM MOMENTU! Aleksandra Nikolić frapirala sve potezom 22:53 Vip 0
ALEKSANDRA ULAZI U ELITU 9, A EVO GDE JE OSTAVILA ĆERKU LEONU! Odlukom iznenadila sve, dete nije ostavila kod bake! 09:00 Vip 0
EVO NA KOJI NAČIN ĆE ALEKSANDRA VIĐATI ĆERKU DOK JE U ELITI Otkriveni detalji ugovora Nikolićeve, Veliki šef uslišio njenu želju 13:00 Vip 0
"NJEGOVA ŽENA IH JE UHVATILA I POČUPALA JU JE" Šok tvrdnje o aferi rijaliti učesnice sa oženjenim čovekom 12:10 Vip 0
POMIRILI SE ALEKSANDRA NIKOLIĆ I FILIP CAR Oprostila mu je sve: "Krivi smo oboje, ne petljajte se" 12:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46