Lazar colic zola
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je diskvalifikovan, Lazar Čolić Zola, napustio je Srbiju i otputovao u Beč.

Lazar Čolić Zola je do detalja opisao i komentarisao odnos sa Miljanom Kulić, te je izneo nove šok detalje i optužbe na račun kontroverzne rijaliti učesnice i njegove bivše partnerke.

On je priznao da ga je sramota što je uopšte bio sa njom, kao i da mu je najviše zla nanela u životu nanela upravo ona.

- Imao sam potrebu da budem čist pred Bogom! Nisam hteo da pustim tako lako, mislio sam da će biti drugačije! Prvi put sada mogu da kažem da me je sramota tog odnosa sa njom, sramota me je Miljane! Zgadila mi se potpuno, toliko me je povredila i razočarala, postao sam ravnodušan. Sada mogu da kažem, Miljana je nimfomanka, ozbiljna...  Mogu slobodno da kažem da mi je ona najviše zla nanela - naveo je Zola.

Lazar Čolić Čola

Foto: Ataimages

 

Zola je istakao da ga više nije briga i da je postao ravnodušan po pitanju Miljanine uloge u starateljstvu nad njenim sinom Željkom.

- Ona treba da obrati pažnju na ponašanje baš jer je majka. Sa jednog na drugog. Gledam pre neki dan, ona ima odnose pred punom sobom. Ljudi prolaze pored kao da prodaje lubenice, a ne… Baš me briga kako će ovo uticati na njeno starateljstvo nad Željkom, ne zanima me više! Empatije više nemam, ravnodušan sam. Koliko znam, ona nema nikakve veze sa starateljstvom već Marija. Moja majka se isto napatila, a nju niko ništa nije pitao - kaže Čolić i dodaje da je Kulićeva abortirala tri njegova deteta:

Lazar Čolić Čola

Foto: Ataimages

 

- Dva puta je abortirala i ona kaže da ima još jedna kiretaža napolju za koju ja ne znam. Ona je bila u stanju da mi pošalje više puta u toku dana pozitivan test i da je trudna. Imam sve u telefonu. Pa, ne možeš biti trudna na svakih sat vremena.

Hype

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading