NAPRAVIO MI JE PAKAO OD ŽIVOTA I NIKADA SE NIJE POKAJAO Soraja se nudila da Divni DNK plati operaciju, pa nestala
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Divnu i Marka DNK javnost je upoznala u emisiji "DNK", nakon čega su postali i rijaliti učesnici, a Divnina teška životna priča mnoge je potresla.

Ona govorila o deformitetu kičme koji ima, a starleta Soraja Vučelić ponudila joj je finansijsku pomoć pred milionskim auditorijumom.

MARKO I DINVNA dnk

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nismo se čule. Nisam u tom smislu mislila, sad ja da nekog zovem i pričam o tome... Ja konkretno radim. Nađem doktora, platim doktoru, može doktor da ih kontaktira preko Pink produkcije i to je to. Na njoj je da li će hteti da ide na operaciju, jer kako sam nešto čula, bilo ju je strah vezano za to kada su je pitali, ali u krajnjem slučaju može da razgovara sa doktorom, pa šta god da odluči - rekla je Soraja tad i dodala:

- Nisam ni do sada pričala o takvim stvarima, bilo kome da sam nešto pomagala. Dovoljno je doktor, pacijent i to je to. Nemam ja tu šta mnogo da se petljam - rekla nam je tom prilikom Soraja, ali nije poznato zbog čega Divna nije otišla na ovu intervenciju.

NAPRAVIO MI JE PAKAO OD ŽIVOTA I NIKADA SE NIJE POKAJAO Soraja se nudila da Divni DNK plati operaciju, pa nestala

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Inače, Divna je jednom u "Zadruzi" šokirala izjavom kako joj je grba zaista nastala.

- Mene je otac bacio na krevet kad sam imala tri godine i od tada mi ovo raste na leđima. On nije hteo da se pokaje, a krivac je za sve, on mi je napravio od života pakao. Zbog njega sam ovakva, a nije hteo da me leči - rekla je Divna i zaplakala na sav glas.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading