Zola
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Lazar Čolić Zola oglasio se iz Beča i otkrio šta ima novo u njegovom životu. On se javio u radio-emisiju kod Osmana Karića i priznao kako stvari stoje sa njegovim ljubavnim životom.

- Nije mi lako, nije da je sada sve idealno, ali gledam da ostanem, idem polako, guram - započeo je Zola razgovor i dodao:

- Ovde ima dosta naših, to mi paše, ali sam upoznao i drugačiji mentalitet koji je opet sličan našem - dodao je Zola, a potom se dotakao svog privatnog života nakon novih turbulencija sa Miljanom Kulić:

- Još uvek nemam ništa ozbiljno, rano je... Posle svega što mi se desilo, nisam još spreman za vezu - iskren je Zola koji se dotakao i Miljane:

- Miljana mi je mnogo zla nanela u životu, i te kako me je ukanalila, ali sam shvatio da mi to nije trebalo u životu. Razočarala me je kako se ponaša i koliko se ponizila... Nisam to očekivao od nje, ali da će na ovaj nivo da se spušta, šalju mi neke video snimke, razvlači se u po bela dana, ljudi prolazem dno-dna... Nisam ja ni blizu idealnog, ne kažem to, ali ono što ona radi je katastrofa. Nema njoj pomoći - zaključio je Zola.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading