Lazar Čolić Čola
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Lazar Čolić Zola je do detalja opisao scene, koje mu je Miljana priređivala u Beču, kako on tvrdi, te je priznao da ga je u jednom momentu kontaktirala i njena majka, Marija Kulić, koja je od samog početka bila protiv njihove veze:

- Marija Kulić me je zvala u par trenutaka, i Marija je želela da je pošalje za Beč, ali ona definitivno nije normalna, ovo što je uradila i kakve probleme je mogla da mi napravi, to nije normalno. Ona ovde nije potrošila ni jedan jedini evro, devojka nije mogla da se ponaša normalno... Baš strašne stvari sam proživljavao, uzela je ogroman kuhinjski nož i krenula da ide ka meni, smejala se i rekla mi "Skloni ovo, jer uskoro idemo na spavanje". Nije mi bilo svejedno tada. Moje komšije su u jednom momentu bila kod mene u stanu, kada je bila Miljana, njima je ona bila zanimljiv lik, ona je jako nezgodnu scenu napravila pred njima, krenula je da vrišti i baca stvari, jer joj nisam dozvolio da mi pročita sve poruke na Instagramu - priznao je Zola za medije.

Miljana Kulić

Foto: printscreen/TikTok

 

Podsetimo, Mijana Kulić juče je ozvaničila vezu sa cimerom Dariom Radumirovićem, koji je nedavno otvoreno priznao emocije prema Kulićevoj. 

Ovim povodom oglasio se i njen bivši dečko, Zola.

- Zaista se trudim da ništa ne komentarišem, još od momenta kad sam izašao iz rijalitija. Ali me to stvarno ne zanima, uopšte to neću da komentarišem - izjavio je Zola.

Hype

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading