Marija u Nišu
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, oglasila se danas iz Niša i bez pardona najpre oplela po svojoj ćerki i njenim postupcima.

- Miljana je budala, kako do sada nije ukapirala da je ti muškarci samo koriste. Doduše, sad je s ovim samo u inat Zoli  i Ivanu, a i svi su protiv njih. E sad ona da bi dokazala da je to pravo, zato i ima intimne odnose, a to je blam... Što ona to dozvoljava sebi, a sve radi sebi na štetu, ona ne mari za sebe, jedino tera inat, to je jače od nje...Miljana je budala, kako do sada nije ukapirala da je ti muškarci samo koriste. Doduše, sad je s ovim samo u inat Zoli  i Ivanu, a i svi su protiv njih. E sad ona da bi dokazala da je to pravo, zato i ima intimne odnose, a to je blam... Što ona to dozvoljava sebi, a sve radi sebi na štetu, ona ne mari za sebe, jedino tera inat, to je jače od nje... - započela je Marija, pa dodala:

Marija u Nišu

Preentscreen

 

- Želudac mi se prevrće od Darjana, vežbao je da bude kao Zola... Šta je on mislio, ne znam, ali on igra samo igru, da mu Miljana nije dala šansu, već bi ispao... On je samo ja pa ja, logoreičan je, ne znam kako ga moja Miljana trpi - dodala je Marija o novom zetu.

Miljana Kulić

Printscreen

 

- Duša me boli zbog Miljane, plitkoumna je, ne ume da vodi računa o sebi... Mnogo mi je žao što ne mogu da utičem na nju - iskrena je Marija i nastavlja:

- Željko je zlatno dete, mnogo sam ponosna na njega, predobar je, učiteljice ga samo hvale – rekla je ponosna Marija i dodala:

- Željko zna da mama radi i on nije tužan kada Miljana nije tu, a za Ivana uopšte ne pita, ma i ne pominje ga, niti ga provlači kroz neke situacije. On je to tako sam od sebe... Ja sam rekla, ako Željko bude tražio tatu, prva ću da mu dozvolim bez obzira na Buđolu. Poslednji put nije hteo da priča sa ocem, to je bilo tri dana posle rođendana letos - zaključila je za "Premijeru Vikend-Specijal".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading