Kristijan
Foto: Alo/FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Ljubav Kristijana Golubovića i Kristine Spalević planula je u Zadruzi 4. Krajem prošle godine na svet je došao i sin Konstantin Kosta junior, a još uvek nevenčani par na Dan zaljubljenih za Rijaliti plus govori o svojoj vezi, navikama i o tome koliko ih je i da li ih je naslednik promenio.

- Imali smo velike borbe oko veze i ljubavi, jer mi je uvek bilo bitno ko je i šta je devojka s kojom sam - počinje Golubović, i dodaje:

- Prvi put u životu nisam gledao na to i rodila se prava emocija. Njena energija me je očarala i kao da me je vratila u mladost. Tada sam opet pustio i kosicu -seća se Kristijan dok se Kristina nadovezuje:

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Za razliku od njega, nisam razmišljala o prošlosti nego o sadašnjosti. Spojili smo se na zadrugoviziji i iz nekog druženja, pa preko hrane koju oboje obožavamo. Pala sam na njegov šarm. Od njegove prošlosti nisam imala strah, ali brinem da zbog plahovitosti ne napravi neki problem kada mu neko nešto ružno kaže ili prokomentariše mene ili decu.

Kristijan priznaje da ga je rođenje trećeg deteta, a drugog sina, jako promenilo iako je primetio i negativne stvari kod sebe i svoje izabranice.

- Otkako je detence došlo, oboje imamo momente jake nervoze i depresije. Energičan je, zahtevan, drugačija je beba od moje ostale dece. Uticao je na mene na neki magičan efekat i baš sam se promenio - kaže bivši zadrugar.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Iskreno i bez dlake na jeziku, jedan od žestokih momaka devedesetih godina prošlog veka priznaje da nije u potpunosti raskrstio sa starim navikama, ali i da je za svoj problem pomoć potražio i od psihologa.

- Volim poneki put da ćornem nešto. Ja ukradem ne zato što sam jadan i bedan pa mi to treba, već zato što sam u mogućnosti da nešto uzmem i smatram da je to vredno u tom trenutku. Ne mogu da objasnim tek tako. Išao sam psihologu, koji mi je rekao da imam razvijene negativne veštine i da meni to  dolazi po difoltu. Maznuo sam, recimo, neki privezak i poklonio ga Kristini - kaže Kristijan, dok njegova lepša polovina priznaje da joj zbog toga nije svejedno.

- Često se istripujem da će da nas hapse na ulici, ali recimo, za onaj parfem stvarno nije tačno da ga je ukrao.

Kristijan opisuje i situaciju u kojoj je za Kristinu ukrao privezak.

Kristijan Golubović

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Ona mene pita pa ti si platio narukvicu koja košta 56.000 dinara, a ukrao si privezak od 5.000 da mi pokloniš? Šta ćeš ako izađe u novinama? Ja kažem - neka izađe, pa ja sam lopov!

Nevenčani par priznaje da uprkos godinama održavaju strast i da nemaju nikakvih problema kada je spavaća soba u pitanju.

- Strast među nama nije izgubljena. Ja vičem da sam star, a ona govori da nisam - duhovito objašnjava Kristijan, dok Kristina dobacuje:

- U mom slučaju važi da bez starca nema udarca.

Par tvrdi da je razlika u godinama među njima neprimetna jer su mladog duha.

- Mi uopšte ne mislimo da je među nama velika razlika u godinama. Mi se svađamo oko banalnih stvari. Tada padnu uvrede, ali posle pola sata je sve u redu -objašnjava bivši rijaliti učesnik, i dodaje:

- Šašavi smo i kod kuće stalno pravimo neke inovacije. Kompatibilni smo i u krevetu, dovoljno je da se pogledamo. Jedno drugom tokom seksa govorimo iste stvari. U seksu smo radoznali i ja volim da kažem da smo kao dva majmunčića. Kod nas je važno mesto i volimo vratolomije.

Par najavljuje i svadbeno veselje i zasad imaju dva scenarija za žurku.

- Naša ideja je bila da se venčamo u Zadruzi, produkcija je pristala na to. Pregovaramo i dalje jer bismo voleli da nešto što je tamo rođeno tamo bude i ovekovečeno. Planiramo da bude 13. maja, kada nam je godišnjica. Ako ne napravimo aranžman s Pinkom, planiramo da odemo na Bali i tamo se venčamo.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Kristina i Kristijan za kraj razgovora dali su svoj savet za održavanje ljubavi i veze.

- Samo tolerancija i strpljenje su jedini savet za parove i za Dan zaljubljenih. Kod nas je turbulentno, ali razumno zbog viših ciljeva. Ljudi ulaze u vezu i idu ka napuštanju veze, a mi radimo samo ono što vezu čini jačom - rekli su za Rijaliti plus ponosni roditelji.

Volela bih da Vera upozna brata

Kristini je žao što nije u podjednako dobrim odnosima sa Kristijanovom decom iz prethodna dva braka.

- Nažalost, sa Verom nemam kontakt, to nije do mene, već do njegove bivše supruge, a volela bih da upozna brata. Što se tiče Lazara, s njim smo svakodnevno na telefonu i baš ga gotovim - kaže mlada maćeha.

Emotivan sam na pokojnog oca

Golubović se prisetio pokojnog oca koji je rođen na današnji dan, pa otkrio da je sve osobine nasledio od njega.

- Moj otac je rođen 14. februara, na Svetog Trifuna. Bio je siroče, majka mu je rano umrla, a njegov otac nije mario za njega. Mučenik je bio po domovima. Bio je multitalentovan i sve je preneo na mene. Uvek sam bio emotivac. Kristinu, kučence i bebu često slikam dok spavaju, tada mi dođe neka tuga i seta - priznaje žestoki momak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading