PREVARENA Milica Kemez ni dve godine kasnije nije dobila kuću
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Kao drugoplasirana takmičarka Zadruge 4, 2021. godine Milica Kemez je, osim honorara, osvojila montažnu kuću koju do danas nije dobila!

PREVARENA Milica Kemez ni dve godine kasnije nije dobila kuću

Foto: Ataimages

 

Naime, kako je za Alo! ispričala voditeljka Red televizije, nju najviše boli to što je nasamarena i što je verovala da joj se sreća konačno osmehnula.

- Posle nesrećnog života koji sam imala pre Zadruge, pomislila sam da ću konačno moći da se skućim, sredim i živim život vredan življenja. Kada sam dobila tu nagradu, verovala sam da me Bog pogledao zbog svega što sam proživela u detinjstvu, međutim, ispala sam glupa - rekla je razočarano Milica Kemez, pa pojasnila:

PREVARENA Milica Kemez ni dve godine kasnije nije dobila kuću

 

 

- Vlasnica firme koja je trebalo da mi izgradi dom me je lagala i obmanjivala, slala mi je poruke koje je potom obrisala  da ne bih imala dokaz šta mi je sve obećavala. Najpre mi je govorila da moram da kupim plac, ali ne bilo kakav i bilo gde, već samo na određenim lokacijama i sa svim mogućim građevinskim i upotrebnim dozvolama, vrlo svesna da se takvo zemljište ne može naći preko noći, kao i da za sve dozvole treba vremena i puno novca. Ja sam nalazila neke placeve, ali nijedan joj iz nekog razloga nije odgovarao. Čak sam je pitala da li kuća može da mi se izgradi u Puli, u Hrvatskoj, gde sam dobila na poklon plac sa svim papirima, ali je i to odbila - objašnjava Milica.

PREVARENA Milica Kemez ni dve godine kasnije nije dobila kuću

 

 

- Ovo nema veze s Pink televizijom, jer ja kod njih radim i oni su sa svoje strane mene ispoštovali. Za dve sezone, koliko sam bila u Zadruzi, sve do poslednjeg dinara su me isplatili. Rekli su mi da se ne sekiram i da će mi kuća biti isporučena, da će mi oni u tome pomoći i ja želim da verujem da će tako i biti. Međutim, čula sam da su toj firmi koja se bavi izgradnjom montažnih kuća računi blokirani i da su bankrotirali. Javilo mi se bar dvadesetoro ljudi koji su na isti način prevareni i ja se iskreno nadam da će im neko konačno stati na put - rekla je za kraj Milica Kemez za Alo!.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading