"UHVATILA SAM GA U KREVETU SA MUŠKARCEM" Pevačica otkrila šokantne detalje: "Da sam imala pištolj kod sebe, ubila bih obojicu" 12:30 Vip 1
"PREVARILA SI ME SA ROĐENIM BRATOM!" Haos u emisiji uživo, morbidne optužbe pljušte na nacionalnoj televiziji! 06:30 Vip 0
ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA DOBILA NEVEROVATAN POKLON Javno se pohvalila luksuznim komadom, od cene će vam se zavrteti u glavi 19:15 Vip 1
"HVALA MUŽU ŠTO ME JE PREVARIO, REŠILA SAM SE BUDALE" Pevačica progovorila o preljubi, sve se desilo zbog 14 godina starije žene 18:15 Vip 0
"MUŠKARAC KOJI VARA, UVEK RADI JEDNU STVAR" Privatni detektiv otkrio nešto neverovatno - žene, obratite pažnju 16:55 Razonoda 0
SLOMILA SE NA KOMADE KAD JE SAZNALA ISTINU: "Moj verenik je napravio dete mojoj majci" 15:30 Razonoda 0
"BILA SAM NA SPRATU, A ON SA NJOM DOLE..." Poznata pevačica uhvatila muža sa mlađom švalerkom: "Njoj sam rekla samo jedno" 16:00 Vip 0
IZDATO HITNO UPOZORENJE - NE OTVARAJTE OVAKVE MEJLOVE Nova prevara cilja bankovne račune Gmail korisnika 15:10 Razonoda 0
NEKAD SU ŠVALERI VISILI SA BALKONA Danas ljubavnice vise sa 10. sprata dok komšije snimaju! Celo naselje u neverici, drama uživo 10:42 Razonoda 0
"PREVARILA ME JE, PRONAŠAO SAM PORUKE U TELEFONU" Aca Sofronijević javno otkrio šokantne detalje o neverstvu 07:20 Vip 0
NOVA VRSTA PREVARE SE ŠIRI KAO POŽAR Prevaranti ucenjuju lažnim fotografijama i snimcima, ali to nije sve 14:50 Razonoda 0
NAŠ PEVAČ UHVATIO DEVOJKU U PREVARI Sa njenim ljubavnikom skovao pakleni plan: "Dve godine je bila u paralelnoj vezi" 09:00 Vip 0
FALSIFIKOVANIM NOVCEM KUPOVALI ZLATNE POLUGE I KRIPTOVALUTE Razbijena kriminalna grupa sa Balkana 08:28 Hronika 0
"SUMNJALA SAM DA ME JE PREVARIO TOKOM TRUDNOĆE" Naša pevačica čeka treće dete sa kolegom, šokirala priznanjem o preljubi 08:40 Vip 0
KAKO DA UHVATITE PARTNERA U PRELJUBI? Privatni detektiv otkriva: Ovo je znak da vas muškarac vara (VIDEO) 12:00 Razonoda 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 15. DECEMBAR Početak nedelje biće odličan za jedan znak, biće ovo najlepši dan u godini 19:02