Dalila i Milica u klinču
Foto: Alo/Printscreen

Milica Kemez, drugoplasirana takmičarka "Zadruge 4" i Dalila Dragojević, drugoplasirana takmičarka "Zadruge 5", zaratile su na društvenim mrežama. Naime, Dalila je pratila jedan meč na TikTok-u i potkačila je Milicu i njenu sestru Mirelu Kemez zbog Bore Santane.

Milica Kemez

Printscreen

 

- Dve sestre delile Boru - napisala je Dalila.

Milica je odgovorila putem svog Instagram profila.

- Da li može neko da objasni ovoj ljudskoj karikaturi da je smešna i da parama koje prosi po TikTok-u i muze ljude, koje posle ismejava, ne može da sakrije brdo i zlobu koja isijava iz nje. Mama ti se delila sa kim je stigla jer takvo zlo od onakvog oca je nemoguće. Ti si sramota za ženski rod, najveći blam u istoriji rijalitija, koji se smučio ljudima otkad si kročila nogom u isti. Idi muzi ljudi i ne uzimaj me više u usta, niti moju sestru. Evo ti malo medijske pažnje, pošto te nema nigde - poručila je Kemezova.

Dalila Dragojević

Printscreen

 

Dalila se nije zaustavila, pa je još jednom udarila na Kemezovu.

- Dve smo sestre, dve sudbine - poručila je Dragojevićka.

Obe su obrisale storije. Podsetimo, njih dve su ratovale žestoko u "Zadruzi 3", a Kemezova je jednom bila na ivici nervnog sloma, kad joj je Dragojevićka poručila da samo koristi svoju tužnu životnu priču da bi glumila žrtvu, dok se o navodnoj aferi Bore i Mirele spekulisalo tokom više sezona "Zadruge".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading