KRUŽE PREVARE ZA 1.MAJ, A NOVAC NE VRAĆAJUj: Izdaju celu vikendicu, a u stvari dobijete...
Pritnscreen/TVPink

Ako tražite vikendicu za Prvi maj, obradovaćemo vas, smeštaja još ima! Ali kakvog? Ekipi Telegrafa javila se jedna Beograđanka koja je umalo nasela na prevaru i ostala bez 20.000 dinara. Kako nam je pojasnila, na poznatom sajtu za izdavanje smeštaja, našla je prelepu vikendicu koja se navodno izdaje u celosti, a u stvari, vi plaćate samo apartman.

- Ove godine smo planirali da 1. maj obeležimo na nekom od beogradskih izletišta jer sam mislila da je već sve rezervisano. Ipak, kako se ispostavilo da ponuda i dalje ima, zapala mi je za oko jedna vikendica usred šume u zapadnoj Srbiji i poslala sam ekipi da rezervišemo. Cena je bila pristupačna za dva noćenja i sve je delovalo super - priča nam Beograđanka za Telegraf Biznis.

KRUŽE PREVARE ZA 1.MAJ, A NOVAC NE VRAĆAJUj: Izdaju celu vikendicu, a u stvari dobijete...

Foto: Alo.rs

 

 

Taman kad je mislila da je sve rešeno, i prijateljima se vikendica svidela, a ona je bila na korak od klika ,,da rezerviše bez mogućnosti povraćaja novca", prijatelj ju je alarmirao da pogleda komentar ostavljen prošle godine.

Naime, u njemu je jedna osoba upitala ,,da li se izdaje cela kuća ili apartman" i odgovor je glasio "apartman".

- Upalila mi se crvena lampica, pronašla sam njihov kontakt preko interneta i pozvala ih. Pitala sam ih da li se izdaje cela kuća i odgovorili su mi da je donji apartman rezervisan, a da se izdaje gornji. Oblio me je kap znoja kada sam shvatila da sam mogla da ostanem bez 23.000 dinara tek tako - poručuje devojka.

Naglašava i da je insistirala vlasniku da objasni da varaju ljude jer na sajtu piše da izdaju celu kuću, na šta je vlasnik ukazivao da je nemoguće da tako stoji.

oglas

Booking.com

 

- Rekla sam mu da ću mu proslediti skrinšot i da moraju da promene šta piše jer na taj način obmanjuju ljude - dodaje.

Ovim putem apeluje da iako naizgled deluje da ima vikendica koje mogu da se rezervišu, obavezno proverite sa domaćinima da li se izdaje cela kuća ili samo njen deo pre rezervacije.

Pogotovo, kad je, kao u ovom slučaju - povraćaj novca nemoguć, piše Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading