KAO DA JE U VOJSCI Dejan Dragojević pati za Aleksandrom
Foto: Massnori Josida

Pobednik poslednje sezone rijalitija Zadruga, Dejan Dragojević, po prvi put je govorio o svojim osećanjima otkako je devojku Aleksandru Nikolić ispratio u "belu kuću".

Naime, on je snimio video koji je objavio na svom Jutjub kanalu, a u kojem je, posle dužeg vremena sam. Celog leta, golupčići su zajedno snimali i prikazivali detalje iz privatnog života, što narednih meseci neće moći da rade.

-Nedostaje mi da je grlim, ljubim, da se mazim sa njom... Fali mi da mi se nasmeje ujutru kada se probudi, jer se ona stalno smejala i unosila radost svima nama- rekao je Dejan između ostalog, pa dodao:

KAO DA JE U VOJSCI Dejan Dragojević pati za Aleksandrom

Foto: Massnori Josida

 

-Nisam bio za to da Aleksandra ponovo uđe u Zadrugu, imao sam neke druge planove za nas, ali sam je podržao kada mi je izložila svoje razloge. Znam da želi da uradi nešto od svog života i nisam želeo da je u tome sputavam i da mi nekada u budućnosti prebaci da sam kriv zbog toga što u tome nije uspela. Svi mi sada pišu i pitaju me zašto sam dozvolio da uđe bez mene i da trpi napade od Kristijana i ostalih koji se na njoj iživaljavaju, ali ona nije mala i znam da će se izboriti sa svima njima- istakao je Dragojević.

Za kraj je otkrio svoje planove kada je najgledaniji rijaliti u našoj zemlji u pitanju, a koji ga je odveo do pobede i 50.000 evra.

KAO DA JE U VOJSCI Dejan Dragojević pati za Aleksandrom

Foto: Printscreen/instagram

 

-Ja sam završio s Zadrugom i sigurno neću ulaziti, a Aleksandru ću čekati, kako smo se i dogovorili- rekao je Dejan Dragojević u svom obraćanju.

NAS DVE ĆEMO ZAJEDNO U TROJKU Anita spremna na sve zbog Marka, pa ovo predložila Milici (VIDEO)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading