PECA JE OMAĐIJAN? Đedović detaljno analizirao odnos Maje i Subotićke, Jovana Jeremić žestoko uzvratila na prozivke
Printsc Pink

U novom izdanju "Novog Vikend Jutra",voditeljka Jovana Jeremić ugostila je i ovog puta zanimljive goste, a među njima našao se i bivši zadrugar, Marko Đedović, koji se ovom prilikom osvrnuo na skandal veka - javnu preljubu Predraga Pece Raspopovića, koji je svoju partnerku Aleksandru Subotić prevario sa njenom najboljom drugaricom, Majom Marinković.

PECA JE OMAĐIJAN? Đedović detaljno analizirao odnos Maje i Subotićke, Jovana Jeremić žestoko uzvratila na prozivke

Printsc Pink

 

Na samom početku razgovara, Đedović je istakao da najpre nije mogao da veruje u ovu informaciju, ali da su mu se vrlo brzo složile kockice.

Rijaliti nije završen. Istina jeste sve ono što se piše. Desilo se šta se desilo... Mi smo tada bili u "Zadruzi", ja sam čuo Milana Miloševića šta najavljuje pred početak emisiju, načuo sam i nisam mogao da verujem u takve stvari, ali onda kad sam malo bolje razmislio, pa znaš kako, i nije mi čudno! Maja Marinković preotela najboljoj drugarici muža, dečka, više ne znamo ni mi sami, ali svakako je otac njenog deteta, to je sigurno. Maja se tokom druženja sa njima u međuvremenu zaljubila u Pecu, krenuli su u tu romansu, neko to komentariše: "Pa, kad je Aleksandra mogla to da uradi majci, što ne bi Maja mogla njoj", ali ono u čemu ćemo se svi složiti jeste da to nije lepo i da je to nemoralan čin, nema šta tu dalje da se priča - ističe Đedović.

Ljubomora postoji među ljudima, ona je lepa... U pitanju je ljubavna magija. Maja je prekinula njihovu ljubav, radila je sama ili je platila, ali to ne znači da se njih dvoju neće opet vratiti jedno drugom. Znam dosta takvih primera - priča šaman Neđo Dražić.

PECA JE OMAĐIJAN? Đedović detaljno analizirao odnos Maje i Subotićke, Jovana Jeremić žestoko uzvratila na prozivke

Printsc Pink

 

Znači, Peca je zamađijan - upitao je Đedović

Znate šta, to su ti proletači. Mogu i ja rastaviti bilo koga, postoje razni rituli - kaže Dražić.

Maja može da kači šta hoće, ja u sukobe sa Majom neću ulaziti, ali ću i te kako komentarisati njen čin, jer je bila deo našeg programa i cela Srbija je osudila to što je uzela dečka svojoj drugarici. Nema tu ljutnje, ne treba meni niko da sudi zbog njegove nemoralnosti u ovom kontekstu i to je to - zaključuje Jovana Jeremić.

 

Maja i Peca

Foto: Printscreen/instagram

 

ŠOK OPTUŽBE NA OSMANOV RAČUN Mensurovi fanovi tvrde da je od njih uzimao novac, odmah se oglasio Karić 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading