AKO ONA KORISTI SUPSTANCE, NE ZNAČI DA I MI TO RADIMO Jovana Jeremić žestoko uzvratila Maji Marinković na provokacije, pa pripretila tužbom
Foto: Alo/ilustracija

Bivša zadrugarka Maja Marinković u žiži je skandala kada je ozvaničila vezu sa bivšim mužem svoje prijateljice, isto bivše rijaliti učesnice Aleksandre Subotić.

Mnogi su se podelili i izabrali strane, ali Marinkovićeva je od tada jedna od najkomentarisanijih tema na estradi.

O njenom potezu, da zavede muža Aleksandre Subotić, govorila je i voditeljka Jovana Jeremić, i rekla da je "pala u njenim očima", kao i da su žene "ljubavnice zbog para, automobila i frustracije".

AKO ONA KORISTI SUPSTANCE, NE ZNAČI DA I MI TO RADIMO Jovana Jeremić žestoko uzvratila Maji Marinković na provokacije, pa pripretila tužbom

Printsc Pink

 

Maja često objavljuje fotografije sa Pecom sa letovanja na kojem se nalaze, a sada je rešila da se obrati Jovani Jeremić, zbog njenog komentara.

- Najpoštenijoj i najperverznijoj voditeljki Jovani Jeremić koju mnogo volim, želim brz oporavak iz bolnice, da se što pre oporavi od prevelike doze opojnih sredstava - napisala je Maja uz emotikone koji plaču od smeha.

Jovana je sada žestoko uzvratila Marinkovićevoj i zapretila tužbom:

- Ne bih uopšte to dalje komentarisala u smislu ulaženja u problematiku sa Majom Marinković iz razloga što je to kompletna laž i što Maja zbog toga može apsolutno da bude tužena, jer je iznela kompletnu neistinu vezano za opojna sredstva. Za mene se zna ko sam i šta sam, ja nisam kao ona. Maja se naljutila jer sam ja njen čin otimanja muža drugarici maksimalno osudila kao krajnje nemoralan, što i dalje stojim iza toga. Maja je pala u mojim očima, ona je krajnje nemoralna osoba i ja stojim iza toga - rekla je Jovana, pa dodala:

AKO ONA KORISTI SUPSTANCE, NE ZNAČI DA I MI TO RADIMO Jovana Jeremić žestoko uzvratila Maji Marinković na provokacije, pa pripretila tužbom

Foto: Printscreen/instagram

 

- Maja mora da shvati da se ne hvata u koštac sa ljudima koji su ekstremno moćniji od nje u svakom pogledu, a pre svega retorički i da kao sistem u borbi protiv svog protivnika ne treba da koristi laž, jer to može skupo da je košta. Ispada smešna - žestoko je uzvratila Jovana, pa se osvrnula na navode Maje Marinković da voditeljka koristi opojna sredstva.

- Ona kreće od sebe, ako ona koristi te supstance, to ne znači da svi mi koristimo. Nekima je dovoljna samo knjiga da bi bili superinteligentni i hiperaktivni na televiziji, a nekima ni kokain ni ona stvar nisu dovoljni da briljiraju, pa se upropaste kao što je ona upropastila samu sebe svojim postupcima, što u Zadruzi, što posle nje - zaključila je voditeljka.

Maja i Peca

Foto: Printscreen/instagram

 

ZAPROŠENA DALILA DRAGOJEVIĆ Prišao joj iz publike, ovo nije očekivala: Udaj se za mene

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Gordana

24.07.2022 13:30

Posle svih ljubavnica na nasoj javno sceni bilo u zadruzi bilo van nje.Ja as samo na strani Lune Djogani.

Nena

24.07.2022 17:56

I treba da je tužiš malu kontejnerku iz Belog Potoka mora neko da nauči pameti... Previše je bahata bez ikakvog pokrića...