VODITELJKA EVROVIZIJE BILA U KANDŽAMA SEKTE Od slavnog pevača se razvodila sedam godina: "Zapretili su mi da će me ubiti ako..." 12:10 Vip 0
ONESVESTILA SE U SRED EMISIJE Voditeljka doživela šok tokom prenosa uživo, a jedna stvar je bila ,,sreća u nesreći" 17:07
LAPSUS ZBOG KOGA JE CELA NACIJA OSTALA BEZ TEKSTA Voditeljka postavila pitanje o novom papi i neviđeno se izblamirala, gostima je bilo neprijatno 13:36 Vip 0
POZNATA VODITELJKA PALA U NESVEST U EMISIJI UŽIVO Njen kolega se spetljao, HITNO puštene reklame! (VIDEO) 19:23 Vesti 0
NAŠA VODITELJKA ZAVRŠILA U KREVETU SA KOLEGOM Izbio skandal neviđenih razmera, muž saznao sve: "Nije mogao da dođe sebi" 07:20 Vip 0
VODITELJKA RTS PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA TUMOR Otkrila strašne detalje: "Posle druge operacije sam pitala doktora..." 12:15 Vip 0
POSLE OVOGA NEMA NAZAD! Jovana Jeremić učinila poslednji korak, Dragan više ne postoji za nju! 10:40 Vip 0
"DOBILA SAM OTKAZ, TADA JE TO BIO SKANDAL" Evo zbog čega je Marijana Mićić ostala bez posla! 12:40 Vip 0
ZA DEOM ĐURĐEVIĆ JUČE SU SVE SVI OKRETALI Voditeljka u izazovnom izdanju, ovakvu je do sada niste videli (FOTO) 11:35 Vip 0
IZBAČENA IZ GRANDA Voditeljka izgubila posao posle kiksa u finalu, Popović odmah reagovao: "Zašto je onoj glupači dat mikrofon?!" 17:00 Vip 0
VODITELJKA PRODAVALA ZLATO DA BI PREŽIVELA Iskreno priznala:" Kada mi je rekao cifru, znala sam da je sve rešeno!" 06:30 Vip 0
VODITELJKA DRHTI I ČVRSTO SE DRŽI ZA STO U PROGRAMU UŽIVO Panika u studiju tokom snažnog zemljotresa u Turskoj (VIDEO) 14:46 Vesti 0
UMRLA MAJKA VODITELJKE DNEVNIKA Za smrt saznala dok je vodila vesti, slomljena jer u tom trenutku nije bila pored nje! 14:30 Vip 0
DANIELA BORAČEVA ISPRAĆENA NA VEČNI POČINAK Uplakana ćerka grli majčinu sliku, bolne scene na groblju! 11:54 Vip 0
SUZANA MANČIĆ SLOMLJENA Oprostila se od koleginice, emotivnom objavom rasplakala sve (FOTO) 16:30 Vip 0
"MAMA, VOLIM TE ZAUVEK" Oglasila se ćerka preminule voditeljke, nikad viđena porodična fotografija rasplakala javnost (FOTO) 22:34 Vip 0
BORILA SE SA OPAKOM BOLEŠĆU Preminula voditeljka poreklom iz Bugarske, u Srbiji počela od nule: "Spavala sam u kolima, nisam znala jezik!" 22:05 Vip 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEMA VIŠE BESPARICE Rođeni u ova 4 horoskopska znaka će dobiti brdo novca, konačno i njima da krene 22:04