ISPLIVAO INTIMNI SNIMAK VODITELJKE SA DVA MUŠKARCA Fudbaler koji je snimao završio u zatvoru: "To je težak zločin!" 10:00 Vip 0
JOVANU JEREMIĆ SPOPAO OŽENJENI MUŠKARAC Njegova žena sve besno pratila: "Da sam to znala..." 17:00 Vip 0
OGLASILA SE JOVANA JEREMIĆ NAKON GOSTOVANJA BRANKA BABIĆA Voditeljka iza kamera imala da mu poruči samo jedno! 15:20 Vip 0
ČIME SE SADA BAVI ALEKSANDRA JEFTANOVIĆ? Voditeljka se preko noći povukla sa malih ekrana, pa nastavila drugim putem! 09:00 Vip 0
VODITELJKA ZAVRŠILA U KREVETU KOD KOLEGE Muž je tražio po hotelu: "Gde si ti bila celu noć?" 06:30 Vip 0
VODITELJKA PINKA OTKRILA SVE O RASKIDU SA MLADENOM MIJATOVIĆEM Nakon mnogo godina priznala zašto je sve puklo! 23:00 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ POTKAČILA VODITELJKE Raskrinkala koleginice: "Urađene su više od Majkla Džeksona!" 10:40 Vip 0
VODITELJKA PINKA PROGOVORILA O TUŽBAMA Muku muči sa rijaliti učesnicima, ne pojavljuju se na ročištima: "Nemaju da plate!" 06:00 Vip 0
OVO JE MUŽ KATARINE KORŠE Udata za kolegu, profesor zbog njih prestao da brani ljubav na klasi! (FOTO) 13:30 Vip 0
NEVIĐENI PEH U EMISIJI UŽIVO! Grešku na ekranu su svi uočili, voditeljka pokušala da izvuče situaciju 08:00 Vip 0
HITNO PREKINUT PROGRAM Ljuba Aličić pred kamerama jedva zadržao suze, voditeljka kriva za sve! 21:40 Vip 0
"LOŠE JOJ JE, NE MOŽE DA GOVORI" Voditeljka Pinka nedavno priključena na infuziju, sada otkriveni detalji njenog zdravstvenog stanja! 18:40 Vip 0
OGLASILA SE VODITELJKA KOJA SE SRUŠILA U PROGRAMU UŽIVO Evo šta se desilo Maši u samo jednom trenutku! 22:41 Vip 0
"VODITELJKU MUŽ VARA SA MUŠKARCEM" Jovana Jeremić raskrinkala brak svoje koleginice: "Ona zna, ćuti jer je bogat" 13:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46