ZOKI ŠUMADINAC IZNEO ŠOKANTNE INFORMACIJE: Dalila je i ranije varala Dejana i obećavala razvod, imam i dokaze!
Foto: Youtube/Printscreen

Brak Dalile i Dejana Dragojevića već nedeljama je sporna tema, a sinoć je Zoki Šumadinac nakon priloga o njima voditeljki Dušici Jakovljević otkrio dugo čuvane tajne.

ZOKI ŠUMADINAC IZNEO ŠOKANTNE INFORMACIJE: Dalila je i ranije varala Dejana i obećavala razvod, imam i dokaze!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, Zoki je otkrio da je Dalila Dragojević i ranije varala Dejana, te da je primetio šta se sve dešava između nje i Filipa Cara:

- Ja sam i te kako primetio poglede, imam mnogo toga da kažem što se tiče Dalile, ali i za druge takmičare. Dobio sam privatne snimke. Što se Dalile tiče, imam sveže informacije iz Sarajeva o Dalili. Ovo je počela kao neka igrica Dalile i Dejana, Car je simpatičan, krenuli su kako su krenuli. Ali on je šarmantan, baš je Daliline građe. Ona je bacila simpatije. Da je ona sigurna u Cara, već bi ostavila Dejana. Imam poruke gde je ona bila prošle godine u vezi sa jednim tipom iz Sarajeva. To sam dobio od troje, četvoro, čak sam zvao tamo nekog. Tom tipu je obećala da će se razvesti, ne mogu da kažem čime se bavi, bavi se nečim. Čim ne kažem ime, javna je ličnost u pitanju. Ima neku porodicu, svoju. Urednica časopisa za koji radim je slikala neke stvari i poslala... To je već došlo u njihove medije. Video sam samo jednu poruku, ostale ako budu potrebne... Ne volim sve da otkrivam odmah!

SPAVAJ SA OTVORENIM OČIMA, PRESPOJIĆE MU Car i Miki od jutros posmatrali Dejana, Đuričić zvao Filipa u izolaciju kako bi ga zaštitio!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading