Miona i Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša ušao je u ozbiljan sukob sa devojkom, Mionom Jovanović, nakon čega je odlučio da pobegne sa imanja u Šimanovcima, što mu na kraju nije uspelo. 

Miona je iznela detalje o toksičnoj vezi nje i repera. Kako je izjavila pevačica, reper je ucenjuje. 

 - On mene ucenjuje odlaskom… Budeš li, tipa, se sklonila na dva, tri dana raskidamo, ja to neću da trpim, automatski raskid, nema šta da se pauzira… To za slikanje, šta još… Za oblačenje, ali to nije ucena… - rekla je Miona pa je dodala:

- Ne bih bila drugačija, možda malo, ja generalno znam kako treba da se ponašam u odnosu, ali ti neki ekstremni, ne bih išla zbog njega… Tipa, da ne budem okrenuta desno ili pravo. Situacija kada sam sedela na stepenicama, da se sklonim, jer je on trenirao - vikala je ona i dodaje da je Nenad emotivni manipulator.

- Nisam u prvom momentu odlučila da se sklonim, onda sam videla na šta je spreman, nije mi to prijalo, sklonila sam se, da ne bi bio nervozan da ne bi došlo do problema… On kad zamisli nešto u svojoj glavi, to tako mora da bude… On je dao svima za pravo da se ovo nastavi… Da se on ugrizao za jezik, niko to ne bi znao– poručila je.

Kako više puta istakao, Nenad tvrdi da Miona laže. 

- Evo kako ona laže! Ona sve laže! Hoću da priča istinu! Ja je prekidam, jer laže! Oprostio sam, ali iz tog razloga ja ne mogu tako. Moje je da li oprostim nekome ili ne. Znači, ja sam joj rekao da ne bude tu gde je njen bivši dečko, da ne gleda, jer će sutra dobiti klipove. Znam šta pričam i uvek sam u pravu! - ponavljao je Nenad Aleksić Ša.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading