Nataša
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Nataša Bekvalac je mudro ulagala svoj zarađeni novac. Pre nekoliko godina, kupila je salaš u Čeneju koji se prostire na impresivnih 3.500 m2 i na njemu izgradila raskošnu vilu.

Nataša

Foto: Youtube/Printscreen

 

Cilj je bio da ima mesto za odmor i bekstvo od gradske gužve, pa se salaš u Banatu činio kao savršeno rešenje za mirne trenutke.

Dvorište je prostrano i ograđeno zelenom ogradom, a tu je i luksuzni bazen gde porodica uživa tokom vrelih letnjih dana.

Vila je opremljena sa dve velike dnevne sobe, udobnim garniturama i velikim plazma televizorom. Boje zidova savršeno se slažu s nameštajem. Osim toga, poseduje i nekoliko spavaćih soba i toaleta.

Nakon pandemije, Nataša je odlučila da iznajmljuje svoj salaš za privatne proslave, mogući prihod za jedan dan iznosi čak 800 evra, što je mnoge šokiralo. 

Mnogi poznati su već organizovali razne proslave na ovoj lokaciji, uključujući opštinska venčanja Katarine Grujić i Tamare Milutinović. Takođe, neki muzički spotovi, poput "A ti" od MC Stojana, snimljeni su upravo na ovom imanju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading