KONTROVERZNI UČESNIK RIJALITIJA SLETEO NA AERODROM Svi misle da Zoki Šumadinac potpisuje ugovor za "Zadrugu 7"
Foto: Youtube/Printscreen

Zoki Šumadinac postao je poznat javnosti, nako što se pojavio sa pesmom “Autotjun”, koja je za samo nekoliko nedelja dostigla milionske preglede. On je ubrzo postao učesnik "Zadruge 3", a potom i "Zadruge 5", ali se nije dugo zadržao.

Naime, ekipa portala Blic uhvatila je danas Zokija na aerodromu u Beogradu, a mnogi su pomislili da se Šumadinac sprema za ulazak u "Zadrugu 7" i da će ovih dana možda potpisati ugovor, dok je u javnosti već isplivao spisak potencijalnih učesnika.

KONTROVERZNI UČESNIK RIJALITIJA SLETEO NA AERODROM Svi misle da Zoki Šumadinac potpisuje ugovor za

Printscreen

 

Kako se prenosi, pregovara se o ideji da se opet na male ekrane vrate asovi koji su bili miljenici publike, a fanovi svakako među njima očekuju da vide i Zokija Šumadinca.

Zokiju je inače pozlilo u toku trajanja jedne od sezona "Zadruge", a svemu su prisustvovali i zadrugari koji su zvali pomoć. Zoki je tada počeo da se trese i uhvatio se za glavu, a ubrzo je i napustio Imaginarijum kako bi mu bila ukazana pomoć. Naime, on ima problema sa srcem i već je pre toga preživeo infarkt, a kako saznajemo za ulazak u rijaliti od doktora još uvek nema odobrenje.

KONTROVERZNI UČESNIK RIJALITIJA SLETEO NA AERODROM Svi misle da Zoki Šumadinac potpisuje ugovor za

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Zoki Šumadinac rođen je 08. 08. 1975. godine u Austriji, a živi u Gornjem Milanovcu. Bavi se pevanjem, ali i pseudonaučnim disciplinama kao što su ezoterija i astrologija. Javnost ga je upoznala zahvaljujući hitu “Autotjun”, posle čega su mu se otvorila brojna vrata.

Zoki Šumadinac tvrdi da se nakon tri kliničke smrti, sve promenilo u njegovom organizmu, kao i to da je dobio posebne moći. Za sebe je govorio da je pozitivan i dobronameran, a iza sebe ima jedan brak iz kojeg ima sina, a sa bivšom suprugom je u korektnim odnosima.

PRVO JUTRO POSLE ROMANTIČNE VERIDBE Anita se pohvalila fotografijom iz kreveta

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading