NAŠ PEVAČ ZAVRŠIO NA SUDU ZBOG 50.000 EVRA! Izvršitelji mu kucali na vrata, a sve umešana njegova prijateljica!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kako se ranije pisalo, pevač Halid Muslimović našao se na udaru ozbiljnih optužbi, gde se navodi milionski dug. 

Pevača je, naime, tužila prijateljica od koje je navodno pozajmio novac u iznosu od 45.750 evra, sa kamatom od 4.600 evra, zbog čega su završili i na sudu.

Halid se tom prilikom javno oglasio i otkrio da li su ovi navodi tačni. 

- Ništa nije istina, vreme će pokazati. Ne volim nepravdu, ali šta ćete. Svako od nas ima nešto što mu nije na srcu, ali šta ću. Šta da radim? Ja sam čist k’o suza, pošten. Radim svoj posao. Međutim to što neki žele da se ubace u moj život sa tim glupostima. To je sramota! – istakao je Halid, pa dodao:

- Sudija mora da uđe u srž svemu i da onda donese odluku, a ne površinski. To je isto kao kad ti neko zakrpi gumu pa ti za 300 metara ispiri. Srećan sam, čist sam. Razmišljam o muzici i o svojim unučićima. O svojoj porodici i biznisu – rekao je Halid.

Pre nekoliko godina Halida Muslimovića posetili su izvršitelji zbog dugovanja od 32.000 evra Erminu Elezoviću, koje je navodno odbijao da isplati skoro 30 godina.

On je navodno taj novac dobio za album koji nikada nije objavio. Iako su izvršitelji dva puta pokušali da prodaju njegovu imovinu na aukciji, Muslimović je uspeo da izbegne tu situaciju.

Osim toga, piše se da je Muslimović slično postupao i prema ženama, dolazeći do njihovog novca pod izgovorom da je bolestan i nesposoban da plati kredit banci, preneli su domaći mediji. 

Grand

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading