Jovana Cvijanović
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

U emisiji "Pitam za druga" voditeljka ugostila je pevača Zokija Šumadinca, bivšeg učesnika "Zadruge". Zoki je komentarisao aktuelne teme u "Eliti".

Naime, Zoki je odmah opleo po Jovani Cvijanović i njenim tvrdnjama:

- Ona je baš nešto posebno. Ne volim osobe koje napadaju druge. Kako je nije sramota njene sramote, pokušavala je da rasturi tuđe brakove. Ako se time hvali, savetujem da se leči. Ono što se zaprlja, to mora da se pere - rekao je Zoki za Jovanu Cvijanović.

Podsetimo, učesnice "Elite" Jovane Cvijanović tvrdi da je imala ljubavne afere sa pevačima Peđom Medenicom i MC Stojanom, ali sa mnogim sportistima, fudbalerima Andrijom Živkovićem i Urošem Račićem i košarkašem Nikolom Kalinićem.

Međutim, njena sestra Ivana sada se oglasila i otkrila da je sve laž..

Ivana je istakla da je cela porodica kivna na Jovanu zbog svih neistina.

- Nikolu Kalinića nikada nije upoznala. Ništa nisu imali. Oni čak ni brojeve telefona nisu razmenili. Sa Peđom Medenicom se poznaje iz kafane, ali dalje od toga ništa nije bilo. Sa Urošem Račićem se čula putem društvenih mreža. Čuli su se dok on nije bio u emotivnoj vezi sa pevačicom Emom Radujko. Sa Andrijom Živkovićem je imala nešto, čuli su se dok je on bio u Solunu, posle su se videli i u Nišu, on je tada bio slobodan, to je bilo 2021. Muž Helene Topalović je iz Loznice, ja ne znam zbog čega je ona njega i spomenula - rekla je Jovanina sestra, pa otkrila da je porodica u šoku zbog njenog ponašanja i laži koje je govorila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading