Elena
Foto: Alo/Alo

Pevačica, Elena Kitić, krenula je stopama svojih roditelja i veoma dobro plovi muzičkim vodama i po svemu sudeći ne planira da stane.

Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić danas je prava zavodnica.

U svoj izgled Elena ulaže dosta novca. Osim što troši na skupe krpice, novac očigledno rado daje i na korekcije.

Sada je na jednoj stranici na Instagramu osvanula slika Elene Kitić pre svih operacija i tada je izgledala drastično drugačije nego danas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

Povećala je usne, a spekuliše se da je radila grudi, zatezala kapke i smanjila nos.

- "Radilo se ovde", "Šta pare rade", "Pa dobro, samo nos, usta, kapke, jagodice, zube", "Šta je ovo", "Bukvalno je promenila celo lice" - bili su samo neki od komentara.

Osim ove slike koja se pojavila, i na drugim slikama iz prošlosti Kitićeve, još pre nego što je postala pevačica, primećuje se da je izgledala potpuno drugačije.

Elena se retko oglašava za medije, a o svojim operacijama nikada nije otvoreno pričala.

Podsetimo, Sanja Vučić juče je organizovala promociju svog prvog albuma, a među zvanicama je bila i Elena Kitić, ona je okupljenim medijima dala izjavu. Ono što je sve zanimalo je da li je otišla na turneju sa ocem Miletom Kitićem:

- Nisam uspela da odem, nisam dobila vizu. Žao mi je, htela sam da imam lepu uspomenu sa ocem - rekla je Elena za Alo!.

Onda je ona progovorila o tremi koju oseća pred predstavnicima sedme sile.

- Tresem se, ruke mi se tresu.  Imam veliku tremu. Sanja je zasluzila da se pojavim ovde, iako se ne pojavljujem cesto na dogadjajima - rekla nam je ona.

@alo_portal “Tresem se, ruke mi se tresu. Imam veliku tremu. Sanja je zasluzila da se pojavim ovde, iako se ne pojavljujem cesto na dogadjajima.” #alo #alodnevnenovine #elenakitic #sanjavucic #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading