Danka Ilić
Foto: Alo/Printsreen

Veselin je istakao da u Banjskom polju živi više od 35 godina i da ne poznaje Ivanu i Miloša, ali da nikada u životu nikoga nije video u kući Ilića kod koje je nestala mala Danka 26. marta oko 13.45 časova.

- Na dan nestanka bio sam u Banjskom polju. Supruga i ja smo bili kući, ali njih tog dana nismo videli. Ne poznajem Ivanu i Miloša, a ovde živim više od 35 godina. Žena kaže da je videla belo vozilo na ulici, ali ja nisam obratio pažnju. Ja nikada u životu nisam video da je neko tu dolazio. Razmišljao sam više puta i pomislio da mora da su ljudi iz te kuće pomrli jer nikada nikoga tu nisam video. Stvarno sam mislio da tu ne postoji živa duša - istakao je Veselin.

On dodaje da je atmosfera u selu teška i napeta.

- Napeta je atmosfera, stavrno je teško. Ono malo dete kad vidiš sa cuclom, kao anđeo - kaže Veselin.

Podsećamo, Danka Ilić nestala je u utorak, 26. marta u Banjskom polju kod Bora oko 13.45 časova. Od tada, do danas traje intenzivna potraga za njom, a u istragu se uključio i Interpol.

U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku.

Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije.

I Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić. U pitanju je žuta potraga, odnosno potraga za nestalim licima. U ovom slučaju, podaci se mogu menjati na svakih sat vremena, odnosno mogu biti ažurirani.

Telegraf

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading