Đorđević: Poštanski saobraćaj od danas potpuno normalizovan
Alo

Kako je saopštila "Pošta Srbije", tema današnjeg proširenog kolegijuma preduzeća bile su mere za prevazilaženje posledica koje je nezakonita obustava rada dela zaposlenih proizvela i najavljeno je formiranje Komisije čija će nadležnost biti utvrđivanje visine štete nastale zbog nezakonite obustave rada.

U isto vreme, razgovarano je i o nagrađivanju svih zaposlenih koji su bili voljni da se dodatno angažuju u periodu nezakonite obustave, čime su doprineli da nastala šteta bude manja.

Đorđević je najavio da će u narednom periodu fokus biti i na daljem poboljšanju kvaliteta usluga koje Pošta Srbije pruža, kao i na formiranju novih usluga za pravna i fizička lica.

Podsetio je da je idući u tom pravcu, Pošta Srbije nedavno otpočela i partnerstvo sa kompanijom "DHL" koja je globalni lider u oblasti logistike, i sa kojom je potpisan krovni sporazum i dva ugovora o saradnji.

Na kraju, Đorđević je ponovio da će sve tačke sporazuma zaključenog sa Vladom Republike Srbije biti sprovedene.

Proširenom kolegijumu su pored izvršnih direktora i direktora funkcija, prisustvovali koordinatori i zamenici koordinatora za radne jedinice, direktori radnih jedinica van regija i regionalnih radnih jedinica, pomoćnici direktora regionalnih radnih jedinica za područne jedinice i predstavnici sindikalnih organizacija koje deluju u preduzeću.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading