NORMALIZOVAN SAOBRAĆAJ U TUNELU PREDEJANE Na pojedinim deonicama puteva dolazi do izmena u saobraćaju zbog radova
Foto: Alo/shutterstock

Na auto-put E-75, petlja Novi Banovci - petlja Batajnica - petlja Beograd, ka Novom Sadu izvode se radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake, do 04. jula do 10 sati.

Saobraćaj se odvija sledećom dinamikom: u smeru ka Novom Sadu za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, kao i kraci petlje Batajnica: Zemun-Novi Sad i Šid-Zemun/Pančevo, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom u smeru kretanja.

U smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Alternatvni putni pravci su: za vozila koja se kreću iz pravca Zemun/Pančevo ka Novom Sadu kretati se u pravcu Beograd - Šid i prestrojiti se na petlji Beograd, desno pa pravo, pa desno krakom Novi Sad - Aerodrom/Beograd kretati se do paralelne rampe i nakon 150 metara uključiti se desno na rampi za Novi Sad i nastaviti levom trakom ka Novom Sadu.

Za vozila koja se kreću iz pravca Šid/Aerodrom/Ostružnica ka Zemun/Pančevo: produžiti ka Novom Sadu, isključiti se desno na petlji Novi Banovci, zatim se kroz petlju vratiti na pravac ka Beogradu i isključiti se desno na petlji Batajnica, za Zemun/Pančevo.

Na auto-putu E-75, petlja Autokomanda – aerodrom Nikola Tesla, ka Šidu izvode se radovi na montaži i demontaži državnih zastavica 02. i 03. jula od 23 do 2 časa, u pokretu, uz zatvaranje preticajne saobraćajne trake.

Na Pančevačkom mostu, ka Pančevu biće izvođeni radovi na popravci oštećenja, od 03. do 05. jula, od 20 do 5 časova, uz zatvaranje desne saobraćajne trake. Saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom.

Na putu Stari Žednik - Čantavir, zbog radova na rehabilitaciji puta, do 04. jula saobraćaj je regulisan semaforima i adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading