LAŽE ČIM ZINE Glumica otkrila u kojoj situaciji nikada ne govori istinu, tiče se stvari koja pripada njenim prijateljima 18:00
KOMPETENTAN Posle tri godine provedene u Vlazniji iz Skadra golman Bojan Zogović za Alo! skenira čuvara mreže selekcije Albanije 07:00
''OPRAVDALA BIH EPITET BRENINE SNAJKE GLASOM I STASOM'' Nadicu Ademov su povezivali sa pevačicinim sinom, sad žustro odgovorila (VIDEO) 18:58 Vip 0
ONA JE TOTALNO SKRENULA Majli Sajrus otkrila šta uradi kada joj fanovi postave bezobrazno pitanje, tiče se njihove intime 20:33
"DO POSLEDNJEG TRENUTKA SE NIŠTA NE ZNA" Princ od Vranje o utiscima sa Evrovizije, otkrio ko mu je favorit! 12:40 Vip 0
"DOBRO BIH RAZMISLILA, ALI NEMA POTREBE" Tamara Milutinović otkrila da li bi pristala da snimi pesmu sa Ðavolicama 21:15 Vip 0
KATARINA ŽIVKOVIĆ U ISPOVESTI ZA MEDIJE: "Majčinstvo me je promenilo, spremna sam za solistički koncert!" (FOTO/VIDEO) 20:30 Vip 0
''PLAĆALA SAM STILISTE, NAROD ME JOŠ VIŠE PLJUVAO'' Rada Manojlović o stilu i sabotaži od strane poznatog harmonikaša: ''Stiglo je do mene'' 20:59 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
PARTIZAN JE PORODIČNA TRADICIJA Ognjen Ugrešić za sport.alo o tome kako je zavoleo fudbal, interesovanju Mančester junajteda, otkriva kako ga je najveća legenda Partizana dovela u Humsku 07:00
BLOKIRANJE NORMALNOG ŽIVOTA SRBIJE MORA DA PRESTANE ALO! INTERVJU Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali za Alo! 06:00 Vesti 18
INTERVJU HJU GRANTA BILO JE BAŠ NEPRIJATNO GLEDATI Svi su se pitali šta se dešava sa slavnim glumcem 15:40 Razonoda 0
"DECA I PRAZNIK ME VRAĆAJU NA SREĆNE DANE DETINJSTVA" Nikolina Kapor s osmehom o Vaskrsu s najmilijima za Alo! 18:00 Vip 0
"IAKO SU VAN ZEMLJE, ZA VASKRS MORAMO BITI ZAJEDNO" Cakana za Alo! otkrila kako njena porodica obeležava najradosniji hrišćanski praznik 12:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
BISER HUMSKE I OGROMAN TALENAT PARNOG VALJKA Vanja Dragojević za sport.alo: "Otac me je naučio da zavolim crno-bele boje, najveća čast bi mi bila da budem kapiten Partizana" 07:00
NA PROVOKATIVNO PITANJE IZ SARAJEVA, USLEDILO KONTRAPITANJE VUČIĆA! Kakav šah mat odgovor na konstataciju da u BiH osuđuju Vučićevu podršku Dodiku 19:53 Vesti 21
GLEDAO SAM 3 MINISTRA KAKO PAKUJU MILIONE U DŽAKOVE! ŠOK intervju poznatog novinara: "Desilo se ono što mi je rekao pred smrt" 19:46 Vesti 1
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15