SA OCEM NIJE U DOBRIM ODNOSIMA, A SADA SE JAVNO OBRATILA MELINI Đina novom objavom jasno stavila do znanja na čijoj je strani (FOTO) 09:20 Vip 0
"MELINI JE BOLJE DA ĆUTI" Haris Džinović ogolio dušu i otkrio sve: "Ni sa ćerkom nisam u normalnim odnosima" 19:20 Vip 1
NAKON MELININE VERIDBE ZAVRŠIO KOD NJEGA Haris Džinović snimljen u trenutku kada se nije nadao, u ruci nosio ovo (FOTO) 13:10 Vip 0
"KAKVA VERIDBA? U VEZI JE SA OŽENJENIM ČOVEKOM" Voditelj Pinka rasuo paljbu po Melini Džinović! 19:00 Vip 0
OGLASIO SE KAN DŽINOVIĆ I JASNO MAJCI DAO DO ZNANJA ŠTA MISLI O NJENOJ VERIDBI Sin Harisa i Meline prekinuo tišinu 13:20 Vip 0
SVI DETALJI VERIDBE MELINE DŽINOVIĆ Verenik se žestoko otvrorio: "O tome je sanjala godinama" 08:40 Vip 0
PREVELIKA SLUČAJNOST! Melina Galić se verila za biznismena, a šok sledi zbog lokacije na kojoj želi svadbu 12:40 Vip 0
HARIS JE IMAO 51 GODINU KADA JE UPOZNAO MELINU, A EVO KOLIKO JE BILA MLADA MODNA DIZAJNERKA Razlika u godinama je zapravo ovolika 16:05 Vip 0
OTKRIVENO KO JE VERENIK HARISOVE BIVŠE ŽENE! Stariji je od Meline 25 godina, ima ogromno bogatstvo i jahtu dugačku 48 metara 14:20 Vip 0
EVO KOLIKO JE MELININ VERENIK MLAĐI OD HARISA Modna kreatorka ne mari za razliku u godinama, celo leto je provela sa njim! 13:00 Vip 0
"NJENI RODITELJI SU BRANILI ZBOG VELIKE RAZLIKE" Evo koliko je Haris Džinović bio stariji od Meline Galić 06:00 Vip 0
"NAUČILA SAM DA CENIM TEK KADA SAM IZGUBILA" Melina ne može više da ćuti o Harisu: "Bio je u pravu..." 11:20 Vip 0
MELINA DŽINOVIĆ U VEZI SA 20 GODINA STARIJIM MILIONEROM? Ovo su detalji njenog luksuznog života u Monte Karlu: "Udovoljava joj u svemu" 08:50 Vip 0
PROCURILA INTIMNA FOTKA KANA DŽINOVIĆA SA DEVOJKOM! Odveo je na more, a evo o čemu svi bruje (FOTO) 10:20 Vip 0
HARISA ĆE OVO ZABOLETI! Đina Džinović javno stala uz Melinu: "Moja majka je moj uzor i snaga" 22:20 Vip 1
PISALO SE DA JE BANKROTIRALA! Raskrinkano čime se Melina Galić nakon dužeg vremena zapravo bavi (FOTO) 18:10 Vip 0
RAZVOD RODITELJA JE NIJE ZAUSTAVIO! Đina uživa u skupim restoranima i šopingu u Monte Karlu! 22:45 Vip 0
GO STOMAK, OVAJ MUŠKARAC JE GRLI Đina provocira, Melina iskreno o ćerki: "Upozorila sam je, ali me nije slušala" (FOTO) 12:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46