MUČI VAS NADUTOST? Isprobajte ove super zdrave namirnice, istog trena ćete zaboraviti na lekove 17:32
APOTEKU ĆETE ZAOBILAZITI Ove namirnice su pravi anđeli čuvari zdravlja, a sve zbog jedne stvari 09:31
JEDITE KAO ITALIJANI I DOŽIVEĆETE DUBOKU STAROST Stručnjak otkrio dijetu dugovečnosti - bazira se na ovih 5 namirnica 21:00 Razonoda 0
ČUVA MOZAK, SRCE I JEDAN VAŽAN ORGAN Prirodna grickalica je pravo čudo za telo, a ova količina daje najbolje rezultate 17:30
POJELA 6 KONZERVI ŠARGAREPE, ZAVRŠILA NA INFUZIJI Opasan Tiktok izazov preplavio društvene mreže, doktori izdali HITNO upozorenje! 16:15 Razonoda 0
DRŽE SITIM I ŠTITE OD BOLESTI Nema boljih namirnica od ovih, nutricionisti ih preporučuju jednoj grupi ljudi 18:32
PROTEINI SU ,,MAČ SA DVE OŠTRICE" Odlični za mršavljenje, ali u ovom slučaju mogu da naprave haos 09:05
NAJELI STE SE CRNOG LUKA? Ovaj sastojak briše zadah kao gumicom – svi ga imamo u kući, a ne košta skoro ništa! 12:00 Razonoda 0
MA KAKVI SUPLEMENTI U namirnici koju Srbi obožavaju ima najviše magnezijuma, rešite se umora za čas 09:35
NIJE SAMO PILETINA Evo koje namirnice su bogate proteinima, mogu da posluže kao obrok, piće i dezert 10:26
IMAO JE 163 KILOGRAMA, A ONDA SE PREPOLOVIO Ovo je dijeta Viktora Živojinovića uz pomoć koje je smršao 70 kilograma! 08:15 Vip 0
POJEDITE JE PRE SPAVANJA Zasitna žitarica topi kilograme kao od šale, najukusnija je kada se spremi ovako 21:30
SRPKINJA ZBOG GOJAZNOSTI NE MOŽE NI DA SE ISTUŠIRA Prejeda se krišom i moli Boga da ne umre, samo jedna stvar može da joj promeni život! 20:45 Razonoda 0
''BOLI ME SVAKI POKRET, GLAD ME BUDI NOĆU'' Fitnes influenser probao dijetu iz PAKLA, iskusio jezive psihičke i fizičke posledice! (VIDEO) 16:52 Razonoda 0
HRANA KOJU SRBI OBOŽAVAJU SKRAĆUJE ŽIVOT Ako želite da doživite starost, odmah izbacite ove namirnice iz kuhinje! 10:30 Razonoda 0
NIJE SAMO GOJAZNOST Ova vrsta hrane može da poveća rizik od smrtonosne bolesti, rezultati su šokantni 20:34
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 18. JUN Rakovi, čuvajte se osobe u znaku Ovna, Devica ima probleme sa novcem, Vaga vešta u komunikaciji 19:21