OTKRIVENO ZA KOLIKO JE BOSANAC PREŠAO U PINKOVE ZVEZDE Cifru izgovorio javno, prisutni u studiju ostali zatečeni 11:00 Vip 0
"REDITELJ JE POČEO DA URLA" Isplivala priča sa seta, Lane Gutvoić se zbog ovoga nije pojavio na snimanju! 06:30 Vip 0
JANJUŠ OTKRIO KOLIKO IZNOSI NJEGOV HONORAR Cifra je vrtoglava, za ovoliko novca je pristao da uđe na imanje! 03:40 Vip 0
PROGOVORIO O UGOVORU I HONORARU Bora Santana će ovo čuvati u režiji, produkcija sve drži u tajnosti! 15:20 Vip 0
"DOBIO SAM PONUDU KOJA SE NE ODBIJA" Progovorio o honoraru čim je potpisao ugovor za Elitu 9! 08:20 Vip 0
OVO SU SVI DETALJI UGOVORA Desingerica Mitroviću postavio uslove, pa progovorio o honoraru! 11:20 Vip 0
NI GASTOZ NI ANĐELA, EVO KO JE UZEO NAJVIŠE NOVCA U ELITI Istina izašla na videlo: "Zaradio je kao da je osvojio i prvo i drugo!" 20:30 Vip 0
CIFROM ZAPREPASTILA SVE Evo koliko je honorar Ene Čolić, javno otkrila koliko novca je uzela tokom Elite 8 14:15 Vip 0
3 DANA PRED KRAJ OSTAO BEZ HONORARA Gastoz u Elitu ušao za ogromnu sumu, a zbog jedne greške je ostao bez svega 14:20 Vip 0
SAMO OD JEDNE SERIJE JE ZARADILA 230.000 EVRA! Uspela nešto što niko nije, ona je najplaćenija glumica u Srbiji 09:10 Vip 0
MITROVIĆ OBEZBEDIO SVE ZA MAJU, OD HONORARA BOLI GLAVA Nakon potpisivanja ugovora otkrila sve detalje: "Dogovor je sklopljen!" 20:40 Vip 0
"TEA TAIROVIĆ JE ZA NOĆ UZIMALA 1.600 EVRA" Poznati folker javno obelodanio šokantne stvari, na udaru i ove pevačice! 19:55 Vip 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
OTKRIVENO KOLIKI JE HONORAR LEPOG MIĆE! Ovo niko nije očekivao, šokiraćete se kada čujete pravu istinu! 11:20 Vip 0
JEDAN OD NAJPLAĆENIJIH! Ivan Marinković u rijalitiju zgrće ogromnu lovu, evo koliki mu je nedeljni honorar! 19:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46