TERZA RASKRINKAO SOFIJU PRED SVIMA! Nije više mogao da krije, učesnici zanemeli, nastao opšti haos u Beloj kući! 13:22 Vip 0
OTKRIVAMO DA LI ĆE SE MILICA SUTRA SUOČITI SA TERZOM Priznala sve o suđenju, njemu neće biti dobro! 21:15 Vip 0
"JANJUŠE, ODRONU" Sramne reči bivšeg učesnika o preljubi u Eliti, sve vreme se smeje i izgovara ovo! 20:00 Vip 1
POTEZ TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ KIDA DUŠU Nakon javne preljube donela konačnu odluku, za ovo joj je trebalo puno snage! 14:00 Vip 0
OSTAVLJAM MILICU, NEKA ČUVA I PAZI BEBU Šok u Eliti, Terza ozvaničio vezu sa Sofijom, učesnici ga žestoko potkačili! 08:15 Vip 0
KAKO SE OSEĆAŠ KAD JE MAZI I LJUBI? Sramne reči Janjuša na račun Terzine prevare, Milici poručio: On je kralj! 10:45 Vip 1
"SAKRIĆU OD NJE SVE BAJKE U KOJE SAM JA VEROVALA"! Milica Veličković otkrila koje će ime dati svojoj naslednici 22:12 Vip 1
BIZARNA IZJAVA TRUDNE UČESNICE ELITE Progovorila o polu bebe, pa šokirala izjavom, voditelj zatečen! 14:40 Vip 0
TERZA SUROV PREMA MILICI, UCENJUJE JE I VREĐA! Preti da će obelodaniti sve o njenim sumnjivim vezama i eksplicitnim snimcima 15:46 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05