ONE NE PODSEĆAJU JEDNA NA DRUGU, ONE SU ISTE Da li je ovo Bjanka Sensori ili Kim Kardašijan i čij je bre ovo kombinezon? 12:39
UMEŠALA SE BIVŠA ŽENA, HOĆE DA POMOGNE BJANKI SENSORI, ŽELI DA SE UDRUŽE Kim Kardašijan uzvraća udarac, a evo kakvu osvetu je smislila 13:44
ZAR SE OVAKO SPŠAVA BRAK, OČAJNIČKI ŽELI DA GA ZADRŽI Kanjeova "bivša" se opet grebe za njegovu pažnju, evo kog keca je izvadila iz rukava? 19:33
KAKAV PREOKRET, DOŠLA U NEOČEKIVANOM IZDANJU Bjanka Sensori se obukla, ali Kanje Vest i dalje okrutan, pokušao da je ponizi 20:02
PRE KANJEA VESTA LJUBILA JE BIZNISMENA Ovo je bivši dečko Bjanke Sensori, sušta suprotnost reperu 19:02
DOKLE ĆE VIŠE DA SE BLAMIRAJU I NEUKUS DA SERVIRAJU? Bjanka Sensori i Kanje Vest se vaćarili pred svima, on nije mogao da izdrži 10:57
DOŠLA SKROZ GOLA NA DODELU "GREMI" NAGRADA I OBORILA INTERNET Ko je Bjanka Sesnori, obrazovana je i ima strašno odgovorno zanimanje 21:34
MA DOKLE VIŠE IDU MORBITNOSTI OVIH DVOJE, SADA UPETLJALI I MAJKU Kanje Vest želi da bude intiman sa svojom svekrvom, sve priznao Bjanki Sensori 19:06
SVE SA DRUŠTVENIH MREŽA JE NESTALO, JEDVA SE ZNA ODAKLE JE Ko je misteriozna Bjanka Sensori, "bivša žena" Kanjea Vesta? 11:33
BJANKA PONOVO ŠOKIRA Izbrisala profil na Instagramu, pa onda osvanula slika sa njenom sestrom, pogledajte kako izgledaju 13:50
SVE OČI BILE SU UPRTE U NJU Žena Kanjea Vesta prošetala u minijaturnom šortsu, brushalter zaboravila kod kuće 15:55
POGLEDAJTE JOJ NOGE! Bjanka Senzori proštala Diznilendom u još jednom šokantnom autfitu, ljudi pali u trans kada su videli 11:31
ŽENA KANJEA VESTA ZAPREPASTILA JAVNOST Prošetala u prozirnoj haljini u kojoj je malo toga prepustila mašti 17:08
BJANKA KOPIRA KIM Jedna je provokativan autfit nosila na plaži, a druga bez blama na sred ulice, kojoj bolje stoji? 18:22
OVI LJUDI NE ZNAJU ZA SRAMOTU Bjanka opet šeta polugola, a Kanje joj na ulici spušta providne helanke još niže 13:12
SKANDALOZNO IZDANJE KONTROVERZNOG REPERA! Natipis na Ćirilici prenarazio sve, a tek da mu vidite ženu 22:47 Vip 0
KAKO OVAJ ČOVEK DIŠE? Kanje Vest u još jednom bizarnom izdanju, ovaj put je prevazišao sam sebe 12:30
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
OTKRIVENA TRAMPOVA TAJNA O UKRAJINI: Ne radi se o miru – već o TITANIJUMU! Ovo je MRAČNA STRANA pregovora! 17:00 Vesti 0
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 5