VREME JE ZA TRČANJE Trodnevni sajam trčanja u organizaciji Beogradskog maratona na Beogradskom sajmu
Foto: Promo/Beogradski maraton

Trkački sajam će biti održan 20, 21. i 22. aprila 2023. godine u hali 5 Beogradskog sajma. „Running EXPO Belgrade marathon“ ujedno čini i prvi kontakt trkača sa manifestacijom i mesto gde učesnici maratona preuzimaju svoje startne pakete, a za učesnike 36. Beogradskog maratona će biti organizovan tradicionalni „Pasta party“, u subotu 22. aprila 2023. godine, dan uoči maratona.

Trkački sajam će pružiti kako trkačima, tako i fitnes entuzijastima i posetiocima sve informacije o Beogradskom maratonu, kao i ostalim događajima u njegovoj organizaciji, a učešće su potvrdili i najveći maratoni iz regiona. Posetioci će dodatno imati mogućnost uvida u najnoviju sportsku opremu, suplementaciju, ali i sve ostale usluge koje nude dugogodišnji partneri Beogradskog maratona. Izlagači će biti u jedinstvenoj prilici da svoju opremu, usluge ili ponude predstave kako domaćim, tako i inostranim maratoncima, atletičarima i ljubiteljima fitnesa.

Beogradski maraton veliku pažnju posvećuje edukaciji trkača o svim segmentima zdravog bavljenja fizičkom aktivnošću, ali i promociji sporta i zdravog načina života. S tim u vezi, u hali 5 Beogradskog sajma svi posetioci će svakoga dana imati priliku da prisustvuju intervjuima i panel diskusijama na kojima će učestvovati eminentni stručnjaci, lekari, treneri, sportski radnici i sportisti. Teme kojima ćemo se baviti su: Kako se pripremiti za maraton, Mentalna snaga maratonaca-prednosti i mane, Motivi učestvovanja na maratonima, Najčešće povrede trkača - prevencija i lečenje, Da li je maraton zadovoljstvo ili odricanje i mnoge druge.

VREME JE ZA TRČANJE Trodnevni sajam trčanja u organizaciji Beogradskog maratona na Beogradskom sajmu

Beogradski maraton

 

 

Javne treninge će organizovati Savez za fitnes i rekreaciju Srbije svakoga dana u periodu od 18-20 časova, a očekuje nas celodnevni zabavni program i javni nastupi koji će se održavati na glavnoj bini tokom sva tri dana trajanja Expo-a, brojne aktivacije i kvizovi za posetioce, kao i igre za decu.

Sve zainteresovane kompanije koje žele da uzmu učešće kao izlagači na trkačkom sajmu „Running EXPO Belgrade marathon“ sve potrebne informacije mogu dobiti putem mejl adrese expo@bgdmarathon.org.

Beogradski maraton je najmasovnija sportska manifestacija u Srbiji, a ove godine nas očekuje njegovo 36. izdanje. Zbog svoje dugogodišnje tradicije, masovnosti, ali i potencijala koji ima, Beogradski maraton je proglašen manifestacijom od posebnog značaja za grad Beograd.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading