ŠPANAC NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI Novak mu preoteo prvo mesto, Alkaraz samo jedno poručio Srbinu
EPA-EFE/GEORGIOS KEFALAS

Srpski teniser je slavljem na Australijan openu, desetom po redu, ponovo postao najbolji teniser sveta, dok Španac nije išao u Melburn zbog povrede.

Sve je spremno za povratak Alkarasa koji će debi u novoj sezoni imati na turniru u Buenos Ajresu, a prvi rival će mu biti još jedan srpski teniser Laslo Đere. 

SKANDAL U NAJAVI Odrekla se Rusije, prozivala Novaka da lažira povredu, sad tvrdi da joj Đokovićevi navijači prete smrću

-Bilo mi je veoma teško što sam propustio Australiju. Bio je to veoma važan turnir za mene u kom sam mogao da osvojim poene i, očigledno, to je Grend slem koji sam mogao da osvojim. Blo je teško gledati na televizoru kako mi Đoković oduzima prvo mesto. Bilo mi je jasno da će se to u nekom trenutku desiti, da će biti teško zadržati ga. Sada je cilj vratiti ga što pre. Nisam se takmičio neko vreme i želim da se vratim u pogon - rekao je Alkaras za "Urbana plej" i dodao:

-Đoković je igrao na visokom nivou i bilo je teško pobediti ga. Gledao sam i druge mečeve, ali je u Španiji tek svitalo i kada bih se probudio oni su završavali. Tako da nisam imao prilike da vidim mnogo.

Alkaras nije želeo mnogo da se bavi pitanjem najboljeg svih vremena.

-Ne mogu to da kažem. Postoji mnogo tenisera koji to zaslužuju - diplomatski se "izvukao" Alkaras.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading