NOSIO SI SE BRILJANTNO, SVAKA ČAST Vilander istakao značaj Novakovog povratka u Australiju (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen Twitter

Novak Đoković je uspešno startovao na Australijan openu, a posle pobede nad Robertom Karbaljes Baenom dao je kraći intervju u studiju Eurosporta Matsu Vilanderu i Aliz Korne. 

Vilander je bio posebno zainteresovan da čuje Novakove impresije o njegovim udarcima, jer ga, kako kaže, nikada nije video da tako snažno udara loptice.

Goran je pokazivao rukama da širiš teren, udarao si tako jako, nikada nisam video da si tako jako udarao, kako si uspeo?

- Mnogo vežbi snage - počeo je Novak uz šalu, a zatim se uozbiljio. 

- Šalu na stranu, pokušavaš kada igraš protiv igrača kao što je Karbaljes Baena, koji je dobar defanzivac, voli da igra duboko, moraš da ga pobediš velikom brzinom, moraš da uradaš jako. Znao sam to pre početka meča, ali druga je stvar na terenu sa nervozom i sve što ide uz meč. Dobro sam počeo, bio je tesan drugi set, pred kraj drugog seta kada sam napravio brejk, zamahivao sam dobro, išao dobro kroz forhend, pokušavao sam da otvaram teren, čuo sam da je Goran rekao da širim teren, nevezano za brzinu lopte, ako te čita, onda moraš da gađaš uglove i da ga staviš u nezgodnu situaciju - rekao je Novak. 

NASTAO HAOS POSLE ĐOKOVIĆEVOG MEČA Okupirali Novaka, a onda je on uradio ovo (FOTO)

NOSIO SI SE BRILJANTNO, SVAKA ČAST Vilander istakao značaj Novakovog povratka u Australiju (VIDEO)

AP Photo/Aaron Favila

 

Vilander je istakao da je ovo bio jedan od najiščekivanijih povrataka, posle svega što se Novaku desilo u Australiji pre godinu dana i da su se oni u studiju Eurosporta naježili kada su videli oduševljenje publike.

- Bilo je drugačije, ali ne bih rekao da je bio nervozan osećaj, jedva sam čekao meč, bio sam nervozniji pred meča sa Kirjosom na egzibiciji na ovom istom terenu, to je bilo prvi put da izađem pred Rod Lejver arenu, nadao sam se dobrom prijemu, a ovo je više nego što sam očekivao nakon svega što je bilo pre 12 meseci, srpska zajednica je takođe bila tu u velikom broju, hvala mnogo svima - rekao je Novak.

Vilander je na kraju samo zahvalio Novaku i zaključio:

- Nosio si se briljantno, svaka čast - rekao je Vilander. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading