NOVAK MU VIŠE NIJE BITAN Kada pričamo o Nadalu, govorimo o najvećem ikada
EPA-EFE/CRAIG GOLDING

Rafael Nadal je pobedom na Rolan Garosu došao do 22. grend slem titule, pa sada ima dva najveća trofeja više od Novaka Đokovića i Rodžera Federera. 

Tim Henman kaže da nikada nije mislio da će Rafael Nadal biti dve grend slem titule ispred Novaka Đokovića u ovoj fazi njihovih karijera. Čovek koji je godinama pričao da će Novak biti najbolji, da će osvojiti najviše trofeja, ali sada kaže da misli da je ipak Rafa najbolji.

BEZ MLADOG ŠPANCA Alkaraz neće igrati na turniru u Londonu

NOVAK MU VIŠE NIJE BITAN Kada pričamo o Nadalu, govorimo o najvećem ikada

EPA

 

- Pre nekoliko godina bih sigurno rekao da će Đoković suvereno vladati tenisom. Ali trenutno, sa ovo malo distance koju sada imam, mislim da Nadal ima veliku šansu i da kada pričamo o njemu ipak pričamo o najvećem ikada - kazao je Henman i dodao: 

-Biće fascinantno videti ovu uzbudljivu trku za rekordom. Za tri nedelje sledi Vimbldon i nadam se da će tenis imati priliku da prisustvuje Nadalovoj magiji, zašto ne bi pobedio i na travi? Kada osvojite onoliko koliko on ima, jednostavno nikada ne znate šta je iza ugla. Ovaj turnir u Parizu bio je demonstracija njegove klase. Sigurno će ga to motivisati da nastavi dalje, to je ono za šta držimo palčeve, jer želim da uživam u igri šampiona našeg sporta. 

Međutim, postavlja se pitanje da li će Nadal igrati na Vimbldonu zbog problema sa stopalom. Španac je imao i prvu intervenciju na njemu, pa se još uvek ne zna da li će biti u stanju da nastupi u Londonu. 

Turnir na Vimbldonu igra se od 27. juna do 10. jula. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoran Stojic

09.06.2022 10:38

Treba da te je sramota englezu nikad nisi mogao ni set da mu uzmres bitanga engleska. Eto pa idite u evropsku uniju mrze nas najvise na svetu

Divna

09.06.2022 11:31

Bez obzira na broj trofeja Novak je najbolji.posle meca Nike izasao na stakama sto znaci da je zdrav.Ne uzima doping ne fake kontradiktorne izjave,still I uvek je na strani svojih kolega . Nikad nikog ne omalovazava I nije prevrtljiv.