NOVAK NIJE MOGAO DA ČUJE BOLJE VESTI! Đoković se vraća na prvo mesto ATP liste, a evo i kada!
EPA/ Ali Haider

Srpski teniser Novak Đoković u ponedeljak, 28. februara, ostaće bez prve pozicije na ATP listi, prvi put posle čak 361 nedelje na čelu. Ruski as Danil Medvedev po prvi pu će zasesti na tron, međutim...

 

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Čuvena američka agencija brutalno ponizila Novaka

IGRA SUDBINE DANILA MEDVEDEVA! Postao prvi na svetu, pa onda morao da govori o ratu - njegov odgovor ostavio je sve bez teksta!

Neće radost 26-godišnjeg tenisera trajati dugo. Noletovi navijači ne moraju mnogo da brinu jer će Đoković već 14. marta vratiti prvo mesto, a sve zbog toga što Rus neće igrati na turniru u Marseju koji je osvojio prošle godine.

EPA

 

To znači da će automatski ostati bez 250 bodova i dopustiti Novaku da ga pretekne. Srbin će tada imati samo 100 bodova više od Medvedeva, ali dovoljno da ostane prvi do kraja turnira u Indijan Velsu.

Na američkom tlu ponovo može doći do promene, ali je prilično neizvesno da li će se to desiti. Đoković prošle godine nije igrao na pomenutom turniru tako da nema šta da brani, dok Medvedev brani jako mali broj poena s obzirom da je bio eliminisan u osmini finala od Grigora Dimitrova.

EPA/ David Guzman Gonzalez

 

Pre svega, videćemo da li će Đokoviću biti dozvoljeno da igra, a ako bude velike su šanse da će zadržati prvo mesto. U suprotnom, Rusu je otvoren put ka ponovnom povratku na mesto broj jedan.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

26.02.2022 11:06

Doslo je do toga da se gomba sa prvim mestom.Skidam mu kapu sto nije kupio vakcinaciju a mogao je u C Gori pa cak.i ovde No zameram mu sto je tvrdoglav i nema poverenje u vakcinu kao da je to itrov.koji se unisi u teli a be spas.Nole javi se dr.Konu da ti sve objasni oko vakcinacije jer on Te i sigurno ceka.