PARTIZAN KONAČO SLAVIO Gomeš: Osećali smo veliki pritisak, imamo još osam finala do kraja sezone
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Partizan je sinoć pobedio Voždovac 1:0 u meču 29. kola Superlige Srbije i posle skoro pet meseci stigao do trijumfa na svom stadionu. Jedini gol na meču postigao je Rikardo Gomeš.

"Nismo pobedili pet utakmica na našem stadionu. Zaslužili smo ovu pobedu, bez obzira i na igru i na to ko je dao gol. Nadam se da će nam ova pobeda dati samopouzdanje da nastavimo dalje i uradimo dobre stvari oslobođeni velikog pritiska koji konstantno osećamo. Zaista je mnogo nas bilo pod pritiskom zbog rezultata, što je normalno, i nadam se da će sledeća utakmica biti bolja", rekao je Gomeš, prenosi zvanični sajt Partizana.

POTPUNO ISKRENO Gojko Cimirot otkrio zašto je odbio da pređe u Partizan

Crno-beli su na meču sa Voždovcem propustili dosta šansi.

"Mnogo toga smo promašili, ali je i golman Voždovca bio odličan. Međutim, dobra stvar je što smo kreirali i stvarali šanse, jer u poređenju sa prošlom utakmicom, sa Vojvodinom, to nije bio slučaj. E, sad moramo to da i nastavimo i poboljšamo, ali i radimo na tome da i postižemo golove", dodao je napadač Partizana.

Partizan će u narednom kolu gostovati Čukaričkom.

"Svaka utakmica je sada važna! Imamo još osam utakmica i za nas osam finala. Sada se treba odmoriti i već početi sa pripremama za utakmicu protiv Čukaričkog za koju svi znamo da će biti teška, ali u koju ulazimo sa željom i idejom da uzmemo tri boda", zaključio je Gomeš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading