ISKLJUČEN JE PROTIV GENTA Stanojević konačno objasnio sve oko crvenog kartona
Foto: ALO/Marko Metlaš

Partizan protiv Genta za 12 dana u Belgiji neće sa klupe predvoditi Aleksandar Stanojević. Tu dužnost će preuzeti neko od njegovih najbližih saradnika, Igor Duljaj ili Branislav Vukašinović, a sam Stanojević je svestan da je prenaglio u reakciji za koju kaže da je imala za cilj zaštitu Lazara Markovića.

Svemu je prethodio dijalolg škotskog delioca pravde i kapitena "parnog valjka", a kad se u razgovor uključio Stanojević pokazan mu je crveni karton.

- O svemu sam razmišljao, nije dobro što sam dobio crveni karton, nije primereno. Izvinjavam se. Čestitao sam Madenu, nisam imao zamerku na arbitražu, to je konstatovao i četvrti sudija. Desilo se da se sudija neprimerenim rečima obratio našem igraču, kazao sam da to tako ne može. Žustro sam to rekao, nisam opsovao, ništa ružno nisam rekao. Nisam imao zamerku na suđenje. Moja greška je što sam nastavio verbalni konfilkt. A, videćemo, imam izutetan stručni štab, pričali smo o tome - pojasnio je Stanojević da će tek odabrati ko će ga u četvrtom kolu Grupe B odmeniti na gostovanju u Flandriji.

Dodaje da tokom karijere nije imao sličnih incidenata.

- Dobio sam u Kini jedan crveni, jer sam šutnuo flašice s vodom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading