BOGDANOVIĆ ZABELEŽIO DVOCIFREN UČINAK Srbin ključan igrač u pobedi protiv Vašingtona (VIDEO)
AP Photo/Hakim Wright Sr.

Za razliku od Nikole Jokića čiji tripl-dabl nije doneo pobedu Denveru, drugi srpski košarkaš Bogdan Bogdanović radovao se u noći između petka i subote u NBA ligi.

Njegova Atlanta je slavila u glavnom gradu protiv Vašingtona rezultatom 114:107, a Bogdanović je imao učinak od 15 poena, tri asistencije i dva skoka. 

Posebno su bitni oni njegovi poeni pred kraj treće četvrtine, pri rezultatu 74:69 za Hokse, kada je ubacio trojku uz dodatno slobodno bacanje za +9. 

SRBIN NEDODORILJV Jokić sve bliži novoj MVP tituli

Prethodno su Vizardsi vodili sa 69:68 i to im je bilo poslednje vođstvo na utakmici. Stizali su u dva navrata na -2 pred kraj utakmice, ne i do totalnog preokreta.

Tre Jang je sa 28 poena i devet asistencija bio najbolji u redovima Hoksa, Hanter je ubacio 18 poena, Marej 16, dok je Bej još sa 14 bio dvocifren. Klint Kapela je imao 10 skokova, ali je izostao dabl-dabl zbog osam poena.

Bredli Bil je sa 27 po navici bio najefikasniji kod Vašingtona. Porcingis je imao 22 poena i devet skokova, Kuzma je brojao do 17, dok je Deni Avdija imao učinak od pet poena, šest skokova i tri asistencije. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading