HRVATI POBESENLI Amerikanac podigao tri prste posle trojke, nastala drama (VIDEO)
ABA liga/kk split/ivica cavka

Nakon jednog pogotka sa distance, on je podigao tri prsta, što se nije dopalo domaćim navijačima, a sudeći po rečima prisutnih na konferenciji za medije nakon meča, na tribinama su pored tri prsta iritirala reakcija košarkaša i njegova komunikacija sa publikom.

Dragan Bajić, trener Igokee, najpre se nasmejao zbog činjenice da Amerikanac svakako nije imao nameru da sa tri prsta provocira, jer svakako ni ne zna zbog čega bi to izazvalo reakciju navijača.

I DALJE BEZ TRIJUMFA Igokea savladala Split u ABA ligi

- Ovo što se desilo sa Rejom, što je podigao tri prsta, nije imao sigurno nameru... Nisam to video, ali sam siguran da nije imao nameru da provocira bilo koga, niti on zna situaciju - objasnio je Dragan Bajić i dodao:

- Pokušao sam da sugerišem ljudima da mi sigurno nismo ti koji treba da trpe uvrede, znaju ljudi iz Splita da kad dođu kod nas ne čuju nijednu ružnu reč. Nije bilo namere, ali opet - izvinjenje svima.

Rej je u karijeri igrao za Nimburk, Makabi Tel Aviv, Le Man, Aek, Petkimspor i Promiteas pre nego što je ovog leta stigao u Igokeu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading