BRUKA I SRAMOTA BRITANACA Mitroviću osam mečeva suspenzije, a sudiji koji je uradio igrača Liverpula - NIŠTA
Foto: Printscreen/Foto: Twitter/printscreen

 

Liverpul i Arsenal odigrali su prošlog vikenda nerešeno 2:2 na Enfildu, a incident se dogodio u poluvremenu utakmice. Dok su se kretali ka svlačionicama Robertson je prilazio Hacidakisu, koji je bio pomoćni sudija na toj utakmici, a ovaj je podigao ruku i čini se da je udario fudbalera u lice.


Robertson je tada dobio žuti karton zbog prigovora kod glavnog sudije Pola Tirnija.

Udruženje profesionalnih sudija tada je saopštilo da Hacidakis neće suditi dok traje istraga o incidentu.Savez je naveo da je posle pregledanja svih dokaza sa Enfilda odlučeno da protiv Hacidakisa neće biti pokrenut postupak.

- Naš sveobuhvatan proces uključivao je pregled detaljnih izjava Liverpula i Udruženja sudija, kao i višestrukih uglova video snimaka u vezi sa incidentom i okolnostima - navodi se u saopštenju FA, preneo je Skaj.

U saopštenju koje je objavilo Udruženje sudija, Hacidakis je rekao da se izvinio Robertsonu i da je sarađivao u istrazi.

- Sigurno nisam nameravao da ostvarim bilo kakav kontakt sa Endijem dok sam povlačio ruku od njega i zbog toga sam se izvinio. Radujem se povratku suđenju utakmica - naveo je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading