DŽAKA OPET BRUTALNO PROVOCIRA Oglasio se na Instagramu i ponovo veličao lažnu državu Kosovo (FOTO)
EPA/GEORGI LICOVSKI

Šiptari slave 15 godina od samoproglašenja nezavisnosti lažne države Kosovo, a tim povodom oglasio se i srpski provokator Granit Džaka! 

On je na svom Instagram profilu objavio sramnu fotografiju koja je podigla prašinu! Pre nekoliko meseci je rekao da se kaje zbog provokacija u Rusiji, znali smo i tada da laže, a sad je i sam potvrdio. 

Nije mu bilo dosta skandala u Rusiji i Kataru, kada je veličao teroristu, pa je rešio ponovo da se bruka!

SKANDAL KAKAV SE RETKO VIĐA Fudbalerke jurile sudiju po terenu, a onda ga "razbile" od batina (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Vezista Arsenala nedavno je dobio nagradu za najboljeg igrača 2022. godine u Švajcarskoj, a i tada je na svom Instagramu podelio sliku na kojoj je bila zastava lažne države Kosovo. 

DŽAKA OPET BRUTALNO PROVOCIRA Oglasio se na Instagramu i ponovo veličao lažnu državu Kosovo (FOTO)

Printscreen Instagram

 

Džaki je bilo malo provokacija pre četiri godine na Mundijalu u Rusiji, nego je i na Mundijalu u Kataru pravio skandale na utakmici protiv "orlova" koju su "sajdžije" pobedile 3:2. On je nastavio stazom svog oca, dokazanog ekstremiste Ragipa.

Stisak u međunožju Granita na meču sa Srbijom je raspalio vatru na terenu, ali i van njega, pa je njegov otac izvređao feministkinju Zanu Avdiu, preteći joj rečima:

- Porodica Džaka se nikada nije predala i ne predaje se. Granitov gest nije bio ni politički ni seksisti*ki. Nije učinio ovaj gest da nekoga uvredi! On ugrožava svoju karijeru i svetu govori ko je silovao naše albanske majke, sestre i decu – preko 20.000 žrtava! Ponovo vas upozoravam: treba da pazite šta pišete o porodici Džaka - pretio je Džaka stariji. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading