BOMBA S ALPA Federer više nije prvi u Švajcarskoj, smenila ga... AUU KAKVA FUDBALERKA!
Foto: AP/AP/Lewis Joly

 

Oktobra 2019. u rodnom Bazelu osvojio je 103, poslednju titulu, prošle jeseni se i zvanično penzionisao, ali slava Rodžera Federera među Švajcarcima to nije osećala. Dok (mu) Ališa Leman nije zabila golčinu!

BOMBA S ALPA Federer više nije prvi u Švajcarskoj, smenila ga... AUU KAKVA FUDBALERKA!

EPA/PETER SCHNEIDER

 

Atraktivna fudbalerka Aston Vile je uradila nezamislivo u protekloj deceniji - pretekla je tenisku legendu na Instagramu.

Lemanova je sad najpraćenija među sportskim zvezdama iz zemlje satova na toj društvenoj mreži sa 11,3 miliona sledbenika, dok osvajač 20 grend slemova ima 100.000 manje.

BOMBA S ALPA Federer više nije prvi u Švajcarskoj, smenila ga... AUU KAKVA FUDBALERKA!

EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

 

Istini za volju, 24-godišnja devojka iz alpskog sela u kantonu Bern nije bogzna šta postigla u fudbalu, već popularnost skuplja izazovnim fotografijama - i u sportskoj opremi, pogotovo u bikiniju.

Na ženski fudbal idu zbog se*sa

Lemanova je pre dve godine uzdrmala fudbalsku javnost izjavom o ženskom fudbalu.
- Treba reći istinu - na naše utakmice ne dolaze zbog fudbala, već da bi maštali o se*su s nama! Mnogo devojaka ide da gleda muški fudbal, ali ne da bi maštale o se*su s igračima, već da bi navijale za svoj klub.

Na Instagramu ima samo 171 objavu, ali je nekoliko njih probilo granicu od milion sviđanja.

Ališa je, očigledno, zanimljiva pratiocima i zbog privatnog života. Svojevremeno se identifikovala kao lezbijka, bila je u vezi s reprezentativnom saigračicom Ramonom Bahman (32), koju je ostavila zbog fudbalera svog kluba Daglasa Luiza. Međutim, i brazilski vezista Vile je njena prošlost, posle svađe koju je inicirao Ališin provokativan kalendar za 2023.

Lepojka je ponovo sama i prva, ispred Federera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading